Home Egyéb Mass Meeting 2012 IMP szeméből

Háát ez anno az első Mass Meeting-nél elmaradt de ezt most pótolom. Lássuk, hogy éltük meg a Mass Meetinget.

REGGEL

Nah ez egy érdekes történet ugyanis reggel 8 órakor jön a telefon, hogy ébren vagyok e már? Közel 3 órával a megbeszélt időpont előtt… Az ébredési fázis annyiból állt, hogy megmondtam, hogy még alszom és majd hívjatok, hogyha valami probléma van. 2 órával később sikeres felkelés után (A birodalom ellen) a technikai eszközök és minden más sikeres begyűjtése után az utam a rám váró autó volt melyet a központi gépünket hozó ENFORCER és Apja irányított (Rally stílus) .

Megérkezés a helyszínre.

Megérkezéskor gyorsan bepakoltunk, de várnunk kellett ugyanis a gépészünk-érkezésünk után 1 órával jött. A képet és  a hangot a segítségével tudtuk csak megcsinálni. Addig mi fölállítottuk a központi gépet a gépházban és a laptopot az adminisztrációs gépet próbáltuk elhelyezni, aminek a végeredménye a nézőtér leghátsó sorának a bal oldalának sarka lett végül a tuti.
– Technikai felépítés:
Adott volt a távoli vezérlésnek a problémája mely a mozi kialakításából fakadt. Ugyanis a mozinak nincsen levezetve D-sub vagy DVI kábele a színpadig ezért a Wi-fi technológiához nyúltunk a távoli asztalvezérléssel.  Ehhez gyakorlatilag egy nagy teljesítményen működő Wi-Fi routert kellett szereznünk USB stickel. Ennek az oka a mozi Vasbeton kialakítása volt ugyanis a gépháznál szinte majdnem minden le van árnyékolva és a jelek nem mennek át. Ezért egy jó TP-link Wi-fi router és a hozzá párosodó stickel hidaltuk át.A  probléma megoldásához közel 60-70.00 forintos felszerelést használtunk mely nem tartalmazza a gépeket és a kábeleket.

A kezdés és lebonyolítás.

Ekkor ütött be az első gond ugyanis a laptop hirtelen elsötétült! Az igen megviselt (szigetelő szalagos) laptop táp vezetéknek sikerült szétcsúsznia mely nem kis bonyodalmat okozott számunkra ugyanis a Wi-fi jelszót nem írtuk ki mi balga lelkek. Amint ezt gyorsan fixáltuk én elkezdtem a Co-Op csapat szervezését az adminisztrációs gépről. Az előadások egymás után mentek igaz volt pár probléma a Trailer videók terén, mint például eltűnt 1-2 dolog aztán meglett -.-. Végül is nagyon jó hangulatban voltunk 1-2 szentségelés volt is mert pár előadás még nem érkezett meg.  Azokat utólag műsor közben kellett megoldanunk, hogy fölkerüljenek a gépre.

A vége

A Single Player és a Co-op bemutatóra készülni nem igazán tudtunk főleg a laptop hiány és a távoli asztal kapcsolattal való működtetés kipróbálás hiánya végett így gyakorlatilag a Galaxis útikalauz stopposoknak című filmből a számítógép legnagyobb szövegével: „Kézi irányítás sok sikert pajtás”  effektust játszottuk el. De végül is „sikeresnek” volt mondható a Co-op.

 

Hazamenetel

A kerekasztal beszélgetés után a cuccokat hazavinni nem volt egyszerű bár hozzáteszem egyik szerkesztő társunk Aquana segélyezett engem azzal, hogy az egyik táskámat vitte a kezében, de így is a gép súlya megvolt (elpuhultam kicsit tudom). Bár miután hazamentem már fordulhattam is mert nálam maradt a Gépház kulcsa „:P.

Összefoglalva nagy élmény volt az egész végre valamennyire a tavalyi Mass Meetinghez képest komolyabb technikai felkészültséggel sikerült átvészelnünk az előadást volt néhány kelletlen ökörködésünk de mondjuk családias környezetben ez még megengedhető volt szerintem :). Nagyon örülünk amúgy, hogy ilyen sokan eljöttek és remélem a következő alkalommal már mi is készülünk valami komolyabb előadással vagy végre nem fog a Technika kaszása megint megmutatkozni.

A legemlékezetesebb dolog: MSN kapcsolat a fent lévő  gépésszel.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

1 hozzászólás to this post
  1. Tényleg nagyon jó volt, de akkor ezek szerint film nem volt. Csak mert én két órát késtem, a Femshepes prezentációra értem oda. A kerekasztalról meg sajnos el kellet jönnöm, de majd legközelebb nem kések, és tovább is maradok. 😀 Csak a játékot oldjátok majd meg jobban 😀

%d bloggers like this: