Home Egyéb Mass Effect 3 – Hogyan fognak működni a DLC-k?

Több alkalommal is megkerestetek minket, hogy milyen lesz az Origin rendszerrel való DLC használat.

A nemrégen jött frissítésben számos újítás olvasható köztük van a Felhő rendszertámogatás a Mass Effect 3-hoz. Továbbá egy érdekes dolog is olvasható:

„Játékbővítmények (DLC-K) vásárolhatók és telepíthetők közvetlenül Originen keresztül”

Az origin átveszi a második részben megismert DLC letöltési formát és most már a Bioware pontokat az Orgin-en hálózatán kell majd aktiválni? Kiderül a Játék megjelenése után.

Továbbá mindenkit tájékoztatunk, hogy 2012.03.04-én (20:35) a PC és Xbox 360-as gyűjtőik kifogytak! Akik előrendelték nálunk azoknak Köszönjük továbbá holnapi napon HIVATALOSAN MEGKERESNEK MINDENKIT A RENDELÉSEKKEL KAPCSOLATBAN!!!

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

6 Hozzászólások to this post
  1. Sokan hiányolják a honosított változatot, de remélhetőleg ez megoldja a dlc problémákat xbox-on. Ahogy az összes angol nyelvű játék dlc-je elérhető, gondolom a ME 3 dlc-k is elérhetőek lesznek. Ugye a magyar verzióhoz a pc-n is trükközéssel lehetett feltenni a dlc-ket, na ezt xbox nem kezelte. Az én fő problémám, hogy pc-ről váltok box-ra és nem tudom átvinni a mentésemet.
    Nem lenne lehetőség esetleg itt az oldal keretében egy fórum nyitására, ahol összelehetne rakni 1-2 jó csapatot multi-ra. Xbox Live-on összekerültem pár kellemesebb csapattal, és habár elvagyok az angollal, együttműködéssel se volt túl nagy baj, de nem hiszem hogy silver nehézségi fokozatt fölött is ennyi elég.

%d bloggers like this: