Home Egyéb Mass Effect 3 – Kai Leng

Hamarosan itt a megjelenés ezért ” lerántjuk a leplet” az egyik főbb szereplőről Kai Leng-ről.

Kai Leng először a Megtorlás című könyvben bukkan föl, mint az Illusive Man végrehajtója. Akik esetleg nem olvasták a könyvet azoknak szól a cikk. Kai Leng földi születésű, szegény családból származó Ázsiai vonásokkal rendelkező ember, ki elvégezte a Tengerészgyalogság N7 speciális kiképzését méghozzá kimagasló eredménnyel.Végül egy fellegvári incidens során (Egy krogant megölt egy vajazó késsel) letartóztatták és elítélve 10 év letöltendő börtönbüntetést és rangjától megfosztották. De a sors, vagyis az Illusive Man figyelmét fölkeltve kihozta a börtönből és Kai ezzel csatlakozott a Cerberus köreibe. Végül a Cerberus egyik legkiválóbb végrehajtója lett.

Kai Leng úgymond bemutatkozása, mint fent írtuk a Megtorlás című könyvben volt melyben feladata Paul Grayson likvidálása volt.

A Mass Effect 3-as szerepe eddig ködös. De lehet, hogy Shepard parancsnok szénájára fog vadászni vagy segíteni fog neki a  világ megmentésében? Ezt rátok bízzuk.

Hasonló cikkek
0 6206

0 2607

15 Hozzászólások to this post
 1. Én inkább nem is kötök bele ezekbe a dolgokba.

  De az biztos hogy egy Tela Vasir szintű bossfight lesz a vége. Azért kíváncsi leszek, hogy milyen szinkronhangja lesz, meg miegyéb.

  Amúgy Jack-nél volt emlegetve, hogy talán ő a Grissom akadémián lesz, lehet hoggy ott találkozunk Kahlee-val is.

 2. „Csajossepörd” videonál már postoltam, hogy Kai Leng charge shoti nyakszorongatás áldozata lesz. Egyébként is sok lenne már a megtért cerberusos. Nekem kifejezetten tetszik az ázsiai beütés, Kasumi Goto nagyon halvány és unalmas volt (nem a küldi, mert azt odatették rendesen, hanem a karakter maga). És a Mass Effect 2-ből hiányoztak a gonoszok (Saren :), na jó 1-2 dlc nem sikerült rosszul. Lényeg a lényeg, ha Illusive Man-t el lehet gyepálni, de úgy jó alaposan, akkor 😀
  Az emlegetett szöszi pedig a Fellegvárban él, és ha jól tudom a Megtorlás végén Anderson lestoppolta magának.

 3. Kiragadtam a lényeget 😛
  „Egy krogant megölt egy vajazó késsel”

  erről engedjetek meg két dolgot:
  1.: igen… vajazó késsel…. mikor Thane is bombát rak a kroganekre.
  2.: miért pont vajazó késsel??? Miért nem egy tál ZABPEHELLYEL???

  (UI1.: bocsánat, de ezt soha nem fogom tudni sem kiheverni, sem elmulasztani, mert akkora marhaság XD)

  (UI2.: találkozásukor Shepard felüvölt: You will never get my Cereal aliiiveee!!!)

  (UI3.: nem tudom minek írok utóiratokat XD)

%d bloggers like this: