Home Egyéb Mass Effect: Female Shepard trailer

Mint azt tudjátok, a Mass Effect 3 marketingkampányában a női Shepard parancsnok karaktere is aktívan részt vesz. Korábban lehetett szavazni a külsejéről, szerepen fog a gyűjtői kiadás borítóján most meg: megérkezett a saját trailere is, amiben nem kisebb személyiségek tűnnek fel, mint Jacob, Miranda és Samara tucatnyi lélegzetellállító jelenet társaságában! Lássátok, hallgassátok és keresgéljétek az állatok!

Hasonló cikkek
0 5371

0 2078

9 Hozzászólások to this post
 1. Nagyon jó a trailer, Én letöltöttem, és már jó párszor meg is néztem.
  Nekem tetszik az új FemShep. Igazán illik a hanghoz. Kivételesen a BW fóumán is egyetértenek ezzel, bár pár vernyogó még akad.

  Egyébként afigyelmesek megpillanthatják Kai Leng-et is. Érdekesen néz ki.

 2. Megrögzött paragon létemre Kai Leng (és persze a főnöke is) golyót fog kapni. És pontosan ezért imádom őket 😀

  Illusive Man zseniális karakter és amit Martin Sheen kihozott belőle még zseniálisabbá tette. Ha csak meglátom a szemétládát máris nyomnám rá a charge-ot, megkínálnám a shotival és utána addig szorítanám a nyakát… lényeg hogy nagy pillanat lesz és már lassan 2 éve érlelődik az indulat.

  • 1. Mindegyik volt csapattársaddal (első és második részből egyaránt) találkozni fogsz legalább egy küldi erejéig, nem biztos hogy velünk lesznek, mint csapattárs. Amúgy meg ME2 végén ott van a jelenet, mikor kinyomják a Rejtőző fickó hívását.
   2. Ismét az, hogy mindenkivel találkozni fogsz, legalább egy küldi erejéig.

Írj hozzászólást

%d bloggers like this: