Home Egyéb Kingdoms of Amalur Reckoning – DEMO

Tegnap este hat órától már tölthető a Kingdoms of Amalur Reckoning – Demója ami körülbelül 2 órás barangolást biztosít Amalur „csodálatos” világában. A Demó tartalmaz  1 kis falut és pár dungeon-t és 2 területet és számos questet. De a lényeg a Mass Effect 3-as tartalmon! Az elején mikor belekezdesz a játékba kéni fogja majd az EA accountodat mivel oda fogja regisztrálni az extra tartalmakat. A legelején máris megkapunk kettő darab Reckoning itemet és harmadiknak pedig a Mass Effect 3-as extra páncélt. De, hogy jó legyen a készítőknek ha letelik a 2 óra akkor még egy extra fegyver tulajdonosa is lehetsz ha megveszed a Mass Effect harmadik részét.

Szóval mindenki alaposan válogassa meg milyen felhasználóval játszik és kalandra föl!!
*szerk megjegyzés: hurrá! -.-*

Vélemény:
A játék grafikája  szépnek mondható de maga a játékélmény az nem hagyott bennem maradandó élményt és már, már azt néztem, hogy ez véletlenül nem egy kicsit koppintsunk egy Dragon Age-et egy kis World Of Warcraftot és fűszerezzük meg egy brutalitásában visszafogott God Of War 3-al… A történet már az elején kissé érdekesnek MONDHATÓ ugyanis föltámadunk hamvainkból (kicsit Mass Effect 2) és már menekülünk. A teljes story nélkül igaz lehúzni egy game-et nem fair de ez a game tuti, hogy nem fog a polcomon landolni

Értékelés: 4/10

 

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

3 Hozzászólások to this post
  1. Hasonló érzések kerítettek hatalmába. Csak azért vártam végig a 2 órát, hogy meglegyen a tartalom.
    A sztorit szerintem ennyiből simán meg lehet ítélni: 0.
    A grafika wow utánzat, ráadásul a falra tudnék mászni tőle. A harccal még elszórakoztam, de csak azért mert nem vagyok a konzolos harchoz szokva. Jól esett az ugrándozás, bár mikor 10 percig futottam, hogy leszedjek magamról egy átkot amitől nem regenelt a manám, na az kicsit felbosszantott.

    Lényeg a lényeg content megvan, a játék okozta traumát meg ki fogom heverni pár óra TOR-ral.

%d bloggers like this: