Home Egyéb Mass Effect 3 Koncepcióképek

2012 márciusában végre megérkezik a Mass Effect 3 Gyűjtői Változata, amihez hozzácsatolnak egy exkluzív Művészeti Könyvet. Bár korábban már láthattuk videón a MassEffect3 Gyűjtői Kiadás tartalmát, de csak ledarálták a Koncepciós Könyv oldalait. Most viszont a könyv öt oldalát ténylegesen megnézhetjük.

Láthatjuk Liara, Ashley, Kaidan, Garrus és Andersont a koncepció képeken. Rövid szöveg is van rajtuk, melyben kommentálják a minimális avagy a jelentős koncepció változások okait.

Ashley külseje jelentősen megváltozott nőiesebb lett úgy, hogy többek között kivan bontva a haja, az egyenruhája szebb lett, ki van szépen sminkelve, optikailag megnőttek a mellei amik következtében csökkent a katonai beütés, mintha csak a Miranda hiánya keltette űrt akartak volna kitölteni az új feltuningolt Ashleyvel.

Ugyanakkor Ashly (és Kaidan is) az új szövetség egyenruháját viseli, hogy kifejette lojalitását a rendszer felé, miközben mégis új generációs a viselt ruha külseje. Kezdetben könnyű kellemes viseletű egyenruhát hord és ahogy haladunk előre a Mass Effect 3 történetében, úgy lesz rajta egyre nehezebb páncél. Hozzáteszem még, hogy Kaidanról is hasonlókat írnak.

Liaráról leírják, hogy az „Az Árnyékbróker Odúja” Mass Effect 2 DLC-ben megismert külsőt meghagyták. A kabát a tudományos hátteret mint egy köpenyt szimbolizálja és Liara egy civilként van jelen a galaktikus háborúban.

Garrus ezüstöt adtak hozzá a kék-fekete színű páncéljához, hogy tükrözze az új rangját. A szemlencse kissé megváltozott, a páncélja nehezebb és részletesebb lett.

Vega koncepciója egy kigyúrt tengerészgyalogos (egy tank) volt a kezdetektől fogva, kimondottan nehéz páncélzatú megállíthatatlan őserő. Teste tele van hegekkel és tetoválásokkal, ezzel is kitűnve a tengerészgyalogosok közül.

Anderson kapitány külsejének mindenképpen tükrözni kellett rangját magas beosztását és ami nagyon fontos most élősszőr a trilógiában vele vállvetve küzdhetünk.

Hasonló cikkek
0 6231

0 2630

%d bloggers like this: