Home Egyéb Michael Beattie kimarad a Mass Effect 3-ból

Kedvenc tudósunk Dr. Mordin Solus hangját eddig Michael Beattie szólaltatta meg, de a MassEffect3-ból valamiért (talán költségvetés csökkentés miatt) kihagyták és átdogozták a karaktert.

Történt ugyan is, hogy a MassEffect 3 hangfelvételi munkálatok véget értek és ennek örömére a Caroline Livingstone (hangfelvétel rendező) köszönete mondott mindenkinek twitter-én.

Erre válaszként Michael Beattie is megköszönte, hogy ő lehetett Dr. Mordin Solus hangja a MassEffect2-ben és sajnálja amiért kihagyták a harmadik részből.

Forrás:

Azt még nem lehet tudni ki lépett Michael Beattie helyére vagy miért történt Mording megreformálása, mert a BioWare hallgat.

Hasonló cikkek
0 6231

0 2630

7 Hozzászólások to this post
  1. Ha a helyzet így rosszabbodik tovább, akkor azthiszem fel kell hívnom a jó öreg haveromat, kit én Csak Norrisznak hívok. Vagy Magamat kell bevetnem… Bár ahhoz túl lusta vagyok, és nem vagyok ágy.

    U.I. Sajnálom szegény Michaelt, mert egyrészt nagyon jól alakított, másrészt szerette is a szerepet és a munkát, harmadrészt: Mi a franc van a BioWarenél? Hülye EA-osok elakarják cseszni a gamet? Először mentek Jack Wallék (bár Hullick szerencsére maradt,) aztán beleszövik a kötelező információlopásos netszükségletet, végül pedig a szinkronokat is kicserélik(/kiherélik). Most őszintén, Mark Meer-t nem akarjátok mondjuk esetleg valami női hangra, esetleg Bíbőrre cserélni?…Ahh. Na mi lesz a következő nagy marhaságuk?…

%d bloggers like this: