Home Egyéb Király Mass Effect dolgok. Első rész: „Tetkók”

Nos. Kezdjünk is neki. Mivel elkezdtem „aktiválni” magamat. Így úgy döntöttem hogy szórakoztatlak titeket egy picit. Ne csak mindig az ME3 híreket meg egyebeket keljen várnotok. Hanem legyen valami ami pár perc mosolygást is okoz nektek 😉

Ezért úgy gondoltam, hogy elinditom a legalább hetente jelentkező Mass Effect cuccok nevű cikk sorozatot. Amibe hetente más más Mass Effect-el kapcsolatos dolgokat mutatok be nektek. Mindezt zenei aláfestésel. Legyen szó, tetkókról (mint a mai részben), rajzokról, figurákról, háttérképekről, jelmezekről stb… Egyszóval mindenről amit ez a remek játék teremtett!

Mivel a poszt hosszabb lesz. És nem akarjuk a honlapot elcsúfítani. Ezért a képekhez a tovább gombra kell kattintani. Remélem felkeltettem az érdeklődésedet. Szóval kattints bátran 😉

Na kezdjük is. Mivel a test tetoválás a mai művészet jelentős rétegét alkotja, ezért a mai pop kultúra szereplőit, szlogenjeit, és egyéb dolgait az arra hajlamos egyesek szerint „elvetemült” emberek magukra tetováltatják.
És valljuk be. Ez jó dolog. Mert ki szerint nem lenne király egy a vállra tetováltatott Vader nagyúr, vagy egy rohamosztagos? A válasz egyszerű. Király dolog. De hátránnyal is jár. Pl:. Nem sok csaj csipázza a dolgot. De kit érdekel ha olyan csajra van szükség aki bármikor megnézi veled a Star Wars összes részét egymás után. Aztán egy jót lehet vele huncutkodni.

Na de elég a beszédből. Jöjjenek a „KÉPEK”!

Persze hogy ne unjátok halálra magatokat, ezért zenei aláfestés is lesz a képek mellé.

 

 

+ hogy a férfi olvasók is örüljenek ezért pár fincsibb képet is beillesztek. (Tényleg. Vannak női olvasóink? Mindig is érdekelt h van-e olyan nő aki szereti-e a Mass Effect-et. Ha vannak jelezzétek oda lent ;))

Ja és a következő képekről csak annyit mondok hogy reméljük hogy IMP bácsi meg a többiek elintézik hogy ők is ott legyenek a Mass Meeting-en 😉

Katt a képre 😉

 

 

Na sziasztok, jó éjszakát! Remélem sikerült mosolyt csalnom az orcátokra

Hasonló cikkek
0 6278

0 2642

4 Hozzászólások to this post
 1. Igen van női mass effect fan szerény személyemben. (bár azt nem tudom, hogy -e van más is) bár azért annyira nem vagyok nagy fan, hogy vállaljak ilyen „performot” mint ezek a nénik. 😀
  Amúgy tök jó ötlet ez a kis sorozat! (és a zenei aláfestés ! :O )
  Biztos meglepődnék ha egy ilyen kitetovált ember jönne velem szemben.De nem gáz. Vader meg egyenesen király ( hát még egy rohamosztagos! )
  Csak, hogy megcáfoljalak : http://www.geekytattoos.com/wp-content/uploads/2011/10/Darth-Vader-cross-bones-tattoo1.jpg

 2. Örömmel közölhetem, hogy szerény személyemmel bővült a női Mass Effect fanok száma (amúgy a sci-fiket is imádom 😉 ) 😀 Már nagyon várom a 3. rész megjelenését! Kár, hogy még kb 4 hónap van hátra.
  A tetkók nagyon klasszak. Nekem főleg a renegád/paragon tetkók tetszettek (kedvet is kaptam, hogy csináljak magamnak egy kis „homemade” Mass Effect tetkót 😀 )
  Várom a további cikkeket! 😀

  (A Skizoh által linkelt tetkó is király 😀 )

%d bloggers like this: