Home Egyéb Mass Effect 3: Galaxy at War és a 4 játékos co-op multiplayer

Utólagos elnézéseteket kérem a korábbi gyenge fordításért, ezért ezt most korrigáltam csak a lényegre fókuszálva!

Mi is az a Mass Effect 3: Galaxy at War rendszer?

 • A Galaxy at War-rendszer, nem más mint az egyjátékos élménytől elváló, de szorosan hozzákapcsolódó kampányok tömkelege. Tehát az egyjátékos küldetéseket sajnos NEM tolhatjuk ki közösen a haverokkal.
 • A Mass Effect 3: Galaxy at War-hoz rengeteg DLC fog érkezni co-op küldetéscsomagok fegyverek és páncélok formájában, ami a BioWare-nek jó tapasztalat szerzés lesz egy esetleges MassEffect MMO elkészítéséhez.
 • A co-op multi-player nincs minőségi hatással az egyjátékos élményre, mert a Galaxy at War rendszert az amerikai BioWare Montreal stúdió fejleszti, szorosan együttműködve a kanadai BioWare Edmonton stúdióval.
 • A játékos választhat különféle osztályok és fajok közül, hogy bekerüljön egy Elit Special Forces nevű csapatba. Lehetőségünk nyílik majd szintlépésre ill. képességeink és fegyvereink fejlesztésére is.
 • A sikeres co-op multi-player közvetlen hatással lesz az egyjátékos kampány kimenetelére, mivel a co-op multi-player-ben gyűjtött tapasztalati pontok hozzáadódnak az egyjátékos tapasztalati pontjaiéhoz, ezzel növelve az úgynevezett Galactic Readiness szintünket.
 • A co-op multi-player-ben Shepard vagy a csapatunk tagjaival (úgy mint Ashley vagy Liara) nem lehet majd játszani. Helyettük új karaktert kel majd kreálnunk magunknak.
 • A MassEffect 1-2 mentések nem lesznek hatással a Mass Effect 3: Galaxy at War-ra.
Hasonló cikkek
0 6278

0 2642

17 Hozzászólások to this post
 1. fantasztikus a hír, az első rész óta mondom, hogy kellene egy minőségi multiplayer lehetőség a játékhoz, és egy percig sem jutott eszembe,hogy a minőség rovására menne:P
  Amúgy, nem ide tartozik,de lehet már tudni valamit a nyereményjáték kimeneteléről???

 2. Tényleg nagyon ígéretesnek hangzik. Ami viszont szemet szúrt. A Bioware úgy nyilatkozott régebben, hogy nem tervez az ME3-hoz nagyobb kaliberű DLC-ket, mivel Shepard története véget ér. A másik dolog pedig, hogy ne merészeljenek belőle MMO-t csinálni. Bőven van még lehetőség az offline berkeken belül.

%d bloggers like this: