Home Egyéb Mass Effect 3 Multiplayer MEGERŐSÍTVE!!!

Hát skacok nagyon nem hittem ennek a pletykának de úgy látszik, hogy tényleg igaz. IGEN lesz multiplayer játékmód a Mass Effect 3-ban. A megerősítő hír az Ausztrál PC PowerPlay magazintól származik melyben leírták ,hogy tényleg készül egy Multiplayer rész a Mass Effect 3-hoz de ,hogy milyen játékmódok lesznek és hogy milyen platformon lesz elérhető arról még egyelőre nincs hivatalos információ.

De az biztos már hogy a következő mottóval fog megjelenni:

“Fight alongside your friends as the galaxy goes to war!”

Frissítés (Mukridzsin által):  Casey Hudson a Twitteres oldalán hivatalosan is megerősítette a ME3 Co-op Multiplayert! A korábban pletykált HordaMatch, DM, TDM és CTF módokról hivatalosan még nem esett szó, de Október 12-én érkező BioWare Pulseból ezekre is fény derülhet. Egyébként a PC Power Play borítóképét maga Patryk Olejniczak Lodz rajzolta, aki nemrég csatlakozott a BioWare művészeti csapatához.

Frissítés 2 (Blasto által): Néhány perce a Mass Effect hivatalos facebook oldalán is megerősítették a hírt. Itt a magazin borítója, ahonnan az eredeti hírek származnak.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

8 Hozzászólások to this post
  1. Ropogós, 5 perces infó a Mass Effect FB oldalról:

    „We can officially confirm that there will be a multiplayer feature in Mass Effect 3. However, please reserve your appraisal until we are able to give more information. Our Executive Producer Casey Hudson says it best: „Yes, co-op MP missions for ME3: they’re real, and they’re spectacular. Rest assured it’s nothing of what you’ve feared. More soon…”

    Tune in for a special BioWareTV episode at 10AM on Wednesday October 12th to have all your questions answered! „

  2. Egy kicsit tartok ettől, félek, hogy a történet rovására megy és az eladhatóságra és az akcióra mennek rá, pedig itt van a remek történet és bizony nagyon sok elvarratlan szál van még ugye.
    Patryk Olejniczak Lodz megérdemelte, hogy csatlakozhasson a design csapathoz, ő egy jófej ember és veszettül tehetséges. 🙂

%d bloggers like this: