Home Egyéb Hamarosan jelentős ME 3 bejelentés várható!

Olvasható az Electronic Arts weboldalának főszerkesztőjének bejegyzésében (deszép birtokos szerkezet!). Többet sajnos még nem árultak el semmi többet, és részletek mindaddig titkosak, amíg azokat a napokban zajló Vegas Game Show-n hivatalosan be nem jelentik. Annyit azonban sikerült kinyomoznunk, hogy olyasmit terveznek bejelenteni, amire már régóta sokak vártak. De vajon mi lehet ez a neves nagy hír? Tali arca? Multiplayer? Vagy esetleg egy aszári sztriptízbár? Ti mire gondoltok?

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

18 Hozzászólások to this post
  1. Bizots azt a ki*#”@szott multiplayert jelentik be! Aztán majd megint hiába keresi a játékot az ember a neten, mert az atyaúristen is a multiplayerrel lessz tele!!! Dettó mint a Cod. nagy betűvel beírom hogy SINGLEPLAYER, és az első találat mi volt? MULTiplayer Only… Gyűlölöm a multiplayert.

  2. khöm… szerintem a multi és a „régóta várt dolog” a ME3 esetében 75%-ban kizárja egymást…

    Szerintem bejelentik azt a karaktert akivel lehet majd… huh… „melegrománcolni” (annak ellenére, hogy ezt még egy ütődött Krogan is ki tudja találni).

    Elsőre mindenki túl nagy dologra gondol. Én csitítanám a kedélyeket (ez egyben felhívás a Bioware részére is, hogy CÁFOLJANAK A P***ÁBA RÁM!)

  3. Én is attól tartok, hogy ez biz’ a multi lesz.
    Nyilván nem mondhatják, hogy „bejelentünk egy olyan fícsört, ami alapvetően senkit sem érdekel majd”, mert annak nem sok marketing-ereje van, és ha eleget agymosnak, még a végén én is el fogom hinni, hogy történetesen érdekel a multi. Azt viszont be kell látni, hogy a WoW világában élünk, szóval ha a BW keresni akar, akkor bizony a multit fogják tolni.

  4. Egyértelműen fejezték ki magukat, amikor a multit cáfolták.->nem multit jelentik be

    Régen várja mindenki…Nem gondolnék nagy dolgokra, talán Tali arcát fedik fel vagy más egyéb érdekes, ám nem világrengető bejelentést várjatok szerintem. 🙂

  5. Talán, hogy mindenki igényét kielégítsék lesz csak Single Player és csak Multi Player változat. Bár ezt így elég képtelenségnek tartom, de mindegy. 😀
    Még azt el tudom képzelni, hogy véglegesítik a még nem véglegesített karaktereket!
    De az lenne a legnagyobb meglepetés, ha kiderülne, hogy végül engednek a nyomásnak és mindenki számára a saját nyelvén lesz játszható a game. Bár erre nem sok esélyt látok! :yes

  6. Hirtelen az eszembe ötlött valami…
    Mi van, ha ez a nagy bejelentés valójában valami információ lesz a Mass Effect mozival kapcsolatban…?

    Igen… aztán megpillantottam, hogy a Mass Effect HÁROMMAL kapcsolatos lesz a bejelentés.

    Felejtsétek el amit mondtam…

%d bloggers like this: