Home Egyéb G4TV.COM Video Game Deathmatch *UPDATE*

Sziasztok

Ne tévesszen meg benneteket a cím nem egy pörgős Quake vagy Unreal csatáról van szó. A G4TV.COM egy nyereményekkel egybekötött szavazásra hív ami azt mérlegeli hogy kié is lesz az év játéka cím.

A nyereményekről annyit hogy a szavazók között kisorsolnak 10 darab Xbox 360 és PS3 konzolt.  De most a szavazásról jelenleg a Mass Effect 2 és a Red Dead Redemption viaskodik. A két játékról annyit hogy mind a ketten magas pontszámokat kaptak a kritikusoktól megjelenés idejében és a maguk stílusában arattak de ez úgy nézzem nem elég.

Szavazni a http://g4tv.com/videogamedeathmatch en tudtok.

Update: Közben véget ért a Mass Effect 2 és a Read Dead Redeption párbaja amiből a Mass Effect 2 jött ki győztesen és a másik győztes Star Craft 2 vel küzd meg az utolsó körben. Jelenlegi szavazás állással nem tudok szolgálni de az biztos hogy nagyon szoros mérkőzés lesz ez mivel két olyan játékról beszélünk (én jelen esetben írok) aminek már kultusza van. Szóval kié lesz a GOTY (Game Of The Year) cím. Gyertek ti is szavazni a Mass Effect 2 re segítsünk neki hogy megnyerje a címet. Szavazni a kép felett található linken tudtok.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

%d bloggers like this: