Home Kiemelt Híreink Ismerkedjetek meg a Turián csapattárssal

Nem régiben lerántották a leplet az új Turián csapattársunkról akivel majd az Androméda galaxisban fogunk kalandozni!

A Trilógiában ugye ott volt mindenki kedvence Garrus Vakarian ki a C-sec-től csatlakozott hozzánk, mint fegyver specialista, és kalibráló művész, de sajnos 600 év után eltávozott, ugyanis még haza kellett vágnia a kaszásokat a galaxisunkban, és nem csatlakozott az Andromeda iniciatívához. Garrus helyett viszont itt lesz nekünk Vetra ki egy igazi túlélő! Származási helye a turiánok őshazája Palaven, viszont megszámlálhatatlan helyen élt, és a csempészek, és zsoldosok kemény világában sikeresen helyt állt mely köszönhető az átlagon felüli kitartásának, és ötletességének. Jellemében eléggé csapat centrikus, és megvédi bármi áron a csapattársait.

Kasztját tekintve ő lesz a csapatban talán a fix mérnökünk, ugyanis módosított Cyclon rohampuskával és ugyan csak egyénileg barkácsolt ruhájában lesz, mely több pajzzsal dobja meg őt a többiekkel ellentétben.

Rajta kívül még két csapattárs maradt talán akiről lerántják a leplet, de ennél is fontosabb, hogy Március 23-án jön PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra.

 

 

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: