Home Kiemelt Híreink Bemutatták a Pathfinder alap legénységét

Ma megjött az új cinematic trailer az andromedából, de ezzel egyetemben egy új iniciatíva trailer is jött amiben megismerhetjük az alap legénységét a Pathfindernek.

Kezdjük az előző cikkünkben már említett Cora Harperrel

Cora hadnagyi rendfokozotban szolgál, és egyben a pathfinder parancsnokhelyettese. Történetéről annyit tudunk, hogy példás szolgálata után áthelyezték a fellegvári tanács által felügyel Valkűr projectbe melyben a cél hogy megtudják, hogy a különböző fajú katonák hogy tudnak együtt hatékonyan operálni. Áthelyezése után egy Aszári kommandóban teljesített szolgálatot ahol sikeresen megállta a helyét. Különleges Aszári kiképzése, és a páratlan biotikus képességeinek köszönhetően maga Alec Ryder kérte föl hogy csatlakozzon az Andromédába tartó expedicióhoz. Nem tudni, hogy van e valami köze Jack Harperhez (Illusive Man).

Másik már ismert karakterünk Liam Kosta.

Liamnek nincsen katonai hovatartozása. Kezdetben egyetemen mérnöknek tanult amit később félbehagyott, és beállt rendvédelmisnek (Zsarunak). Példás szolgálata után áthelyezték egy több fajból álló alakulathoz amit ha átfordítunk magyarra akkor egy városi kereső, és krízis kezeléssel foglalkozik. A rendvédelmi múltjának, és az utóbbi egységben szerzett tapasztalatai után került be az Androméda programba.

Ismerjük meg a Pathfinder eredeti parancsnokát Alec Rydert.

Alec Ryder a földi hadsereg kommandójában szolgált ahol sikerült megszerezni az N7-es besorolást. Emellett egy híres emberről is beszélhetünk. Született 2126-ban a földön, miután csatlakozott a Földi flottához részt vett a legendás John Grissom expedicióban (Első átkelés a Charon relén). Később harcolt az Első kapcsolat háborúban a Shanxin a turiánok ellen, de még előtte jelöltként különleges kiképzésen vett részt a földön (később ez lett az N7-es program). A háború végével katonai attaséként kezdett szolgálni a citadellán.

 

Továbbá lebukott egy idegen fajbéli új csapattárs is akit egy játék gyártó buktatott le sikeresen. Az új galaxis béli csapattársunk neve pedig Jaal lesz. A többi információra még várnunk kell..
Update: Kiderült hogy Jaal az andromédai angara fajt képviseli!

 

 

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: