Home Kiemelt Híreink Mass Effect Andromeda közelharci fegyverek, és karakterek

Nem régen jött egy információ morzsa a a Bioware egyik munkatársától méghozzá a Mass Effect Andromeda vezető dizájnerétől Ian .S Fraziertől ki a közelharci fegyverekről dobott a követőinek egy csontot twitteren. A lényege, hogy a megszokott omniblade után most már lehetőségünk van különböző közelharci fegyvereket gyártanunk, ezek típusai még nem ismertek, de az biztos, hogy kard, és a Mass Effect 3-ban megismert Krogan klopfoló kalapácsot is legyárthatjuk, és  ha ez nem elég nekünk akkor lehetőségünk lesz elneveznünk őket! Szerintem mindenki egy Krogan kalapácsra vágyik egy olyan névvel mint a „Vorcha ötven árnyalata” vagy a „gigantikus golyó zúzó” . Viszont a felszerelésünkben ezek egy extra felszerelés helyet kapnak, hogy szabadon válogassunk hogy mit kívánunk magunkkal vinni. Amúgy ez a név adó rendszer a Dragon Age Inquisiton-ben debütált először.

Pisti éppen az „Elrepülsz a fenébe” kalapácsát használja

 

Ugyan csak a vezető dizájner lőtte el az egyik csapattársunk nevét is aki mellesleg Turián, és NŐ!! (Rajongók tényleg meg lettek hallgatva) Az ő neve Vetra. Pillanatnyilag a nevén kívül nem sok mindent lehet tudni róla, csak annyit ,hogy a Kadara nevű bolygón fogunk összefutni vele


A másik karakterünk volt az első akit 1 évvel ezelőtt egy szivárogtatásnak köszönhetően bukott le ő pedig Drack a Krogan csapattársunk kivel szintén a Kadara nevű bolygón találkozunk.

Továbbá van egy lebukott karakter is, méghozzá a szinkronhangok listáján bukkantak rá ő az ötödik csapattársunk Cora. Az hogy idegen vagy ember még nem tudni, de az egészen biztos hogy férfi karakter lesz. Lehet, hogy lesz még egy Quarian csapattársunk is? A név és a közösség Quarian rajongása miatt erre tudunk tippelni!

 

Amennyiben új információ jut a birtokunkba erről a Cora nevű csapattársról azonnal megosztjuk veletek!

Még nem Rendelted elő a Mass Effect Andromeda-t csapj le rá most és rendeld elő kedvező áron!

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: