Home Kiemelt Híreink Bemutatkozik a Tempest

A Várva várt pillanat! Végre megtudhatjuk, hogyan is fog kinézni a Tempest belülről! Mint azt elsőre mindenki úgy gondolta, hogy egyfajta Normandy nagyságú hajót kapunk, de úgy látszik tévedtünk.

 

A kiosztás alig változott, viszont három új szekciónk lesz ahol fejlesztéseket hajthatunk végre, illetve interakcióba léphetünk.

Raktér: Ez az a hely ahol a Nomad helyet foglal. A Nomad a Mako tovább gondolása, fejlettebb navigáció, és kezelhetőség illetve személyre szabhatósága teszi egyedivé! A Nomadot valószínűleg itt állíthatjuk össze azt azokkal a komponensekkel amik majd a küldetés során használni fogunk. A Nomaddal lehetőségünk lesz földeríteni azokat az érceket amikre majd szükségünk lesz a fejlesztésekhez, és ezek fölé letudunk majd helyezni egy bányász drónt ami majd nekünk kibányássza az értékes érceket.

Konferencia terem: Itt hívhatjuk össze a legénységet, és léphetünk kapcsolatba a Nexusal a telepes hajók „irányító” hajójával.

Laborok: Itt lesz lehetőségünk fejleszteni a felszerelésünket, fegyvereinket, és a Nomádot.

Viszont akik régen szerették Shepard kabinját az sem csüggedhet, ugyanis sokkal nagyobb és szebb kilátást nyújt mint a néhai Shepard parancsnok kabinja.

Nem beszéltünk még a hajóról. A Tempest egy a Normandyhoz hasonló de fejlettebb lopakodó rendszerrel bír, viszont sokkal sebezhetőbb, és az biztos, hogy nem harcra készült. A sebessége egyedülálló! 30 fényév per nap, és eddig a Mass Effect univerzumban ez a leggyorsabb hajójává lép elő.  A felszereltsége pedig a legmodernebb az emberi hajók között.

Méretre közel 100 méterrel kisebb mint a Normandy volt, és nem rendelkezik leszálló egységgel, és nem kiveti magából a Nomádot, hanem le kell szállnia ahhoz hogy útnak tudja indítani azt.

Ti hogy vélekedtek a Tempestről? Szerintetek méltó utódja lesz a Normandynak?

 

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: