Home Kiemelt Híreink N7 nap-Új Andromeda Trailer

November hetedike nekünk, Mass Effect rajongóknak mindig is egy kis belsős-ünnep volt, a Bioware szinte minden évben tartogatott nekünk valami meglepetést erre a napra. Ez szerencsére idén sem maradt el hiszen a mai nappal veszi kezdetét az Andromeda iniciatíva, ahova ha még nem jelentkeztetek, a képre kattintva megtehetitek :

n72

Viszont ma történt egy eléggé komoly szivárgás is eladói részről, ugyanis kikerült a játék hivatalos borítóképe Twitterre ami lehet még korai, vagy végleges változata.

 

Egy másik hír az Xbox One-ra váltott játékosokat érinthet ugyanis mától a Mass Effect 2 és 3 Xbox 360-as játékok a kompatibilitási program keretében játszhatóak Xbox One-on.

ydu6vxy

De ami még ennél is fontosabb, kaptunk egy új trailert az Andromédához, ami nem egy összerakott CGI trailer, hanem a játék 1-1 ben látható grafikáját reprezentálja nekünk amit majd a Frostbite engine 3 fog hajtani. A játék stílus inkább az akcióra helyezi a hangsúlyt, de ezen a téren eléggé nagy változatosság lesz, ugyanis a képességeink és a fegyver fejlesztések még inkább változatosabbak lesznek mint a második és harmadik részben, és jet pack mellett rombolható környezetet is kapni fogunk ami igazán izgalmassá és változatossá fogja tenni a játékot. Igaz a sztoriról csak pár új dolgot tudunk meg belőle, de igazolva van az a tény, hogy tényleg pár évszázaddal a Kaszás háború után fog játszódni (SHEPARD NINCSEN BENNE), és a fenti szivárgásból már kikövetkeztethető, hogy a kolonizáló hajónkat elég komoly támadás fogja érni, feltételezhetően a játék fő ellenségétől a Remnantoknak nevezett idegen faj által, vagy azok csatlósaitól. Továbbá játékba visszatér a Mass Effect 2-ben megismert loyalitás rendszer is ami sokkal jobban bele van szőve a játékba mint anno a kettőben.  Ahogy ezt eddig is tudtuk, ha minden jól megy akkor a játék 2017 tavaszán jelenik majd meg, reméljük addig még sok hasonló trailert láthatunk és nagy valószínűséggel a hamarosan megrendezésre kerülő The Video Games Awardon majd ténylegesen kapni fogunk egy hosszabb részletesebb és akció dúsabb gameplayt addig is még egy kis türelemmel legyetek hamarosan itt a tavasz!

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: