Home Kiemelt Híreink E3 – Mass Effect Andromeda

Megtörtént hát! Csak ezzel tudom leírni azt az élményt amikor megláttam az új Mass Effect Andromédát mozgás közben, és a látvány valami fenomenális volt.

Beszéljünk egy kicsit a történetről. Az Androméda jócskán (pár száz évvel) a kaszás invázió után játszódik, és a föld népe felkészült egy másik galaxisba való költözködésre. Ehhez nem mást mint közeli szomszéd galaxist Andromédát szemelték ki, és oda próbálnak beköltözni mind emberek, és egyéb velük tartó fajok. A történetről nem sokat tudni még mindig hivatalos forrásból, szóval valószínűleg majd a későbbiek folyamán több infót fogunk erről kapni, de az már biztos, hogy a kaszásokhoz hasonló ősi fajt kell majd legyűrnünk. A főszereplőnk családneve is napvilágot látott az E3 alatt, a Biowaretől Michael Gamble a Mass Effect producerétől jött az információ twitteren hogy a családnevünk Ryder lesz.

Az újdonságok között jó pár dolgot most meg kell említeni, hogy amit láttunk videókat a játékból IN-GAME FOOTAGE szóval így fog kinézni, maga a játék ami a gyenge gépekkel rendelkezők számára nem a legjobb hír, a másik, hogy az EA és a többi játék kiadó elkezdte a Denuvoo törés védelmet használni ami szinte lehetetlenné teszi azt, hogy törés készüljön hozzá ez főleg azoknak szól akik abban reménykednek, hogy gyorsan lesz crack hozzá. Nem utolsó sorban a játék teljesen angolul fog megjelenni hazánkban is előreláthatóan szóval kiadói fordításra ne számítson senki se, a Mass Effect 3-as fordítói csapattal még nem beszéltük át az Andromeda fordítását ez még havi rendi ponton van.

 

 

 

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: