Home Egyéb hírek Mass Effect Andromeda megjelenés

Az elmúlt napokban iszonyatos kavarodások voltak globális szinten a Mass Effect Andromeda megjelenési idejét illetően, amit ideje tisztába tenni. Egy befektetők számára csinált riport volt az egésznek a bázisa az egésznek amit PCgamer külföldi weboldal szerkesztői találtak a reddit oldalán, és a játék megjelenések mellett számos grafikai, személyzeti, stúdió fejlesztési dolog is szerepelt benne, de pont a legrosszabb rész lett kiemelve belőle ami nagyon csak rövidlátóan közli a dolgokat. Ugye nem kell mondani, hogy a hazai, és a külföldi oldalak egymástól szedik a híreket többek között mi is, viszont mindenki igyekszik körültekintően úgy lehozni, hogy az ne tűnjön copy & paste szerűen. Ebben még nincsen akkora hiba, viszont a forrásnak már úgy látszik nem igazán járnak utána az oldalak ami szomorú, de ezek a cikkek hirtelen el is tűntek 🙂

Egy korábbi cikkükben lehozott megjelenési dátum volt eddig a legpontosabb. Miért is?

„Looking ahead to FY2017, we will introduce breakthrough games from some of our biggest and most popular franchises. In Q1, we will begin with the creative and innovative Mirror’s Edge Catalyst from DICE launching in May. A great lineup of EA Sports titles are in development for next year and we look forward to sharing more about these new experiences in the months ahead.

An all new Battlefield game from DICE will arrive in time for the holidays. We are excited to have a new Titanfall experience coming from our friends at Respawn, and of course Mass Effect: Andromeda from the team at BioWare will launch later in the fiscal year. Players in our live services will continue to experience engaging new content, expansions, and updates and will have more new mobile titles as well. ”

Konkrétan:

Idén májusban jön a Mirror’s Edge Catalyst, később ünnepek környékén az új Battlefield (November-December) és utána a Titanfall és a Mass Effect Andromeda az az 2017-ben. Ha megnézzük a Mass Effect 2 és 3 megjelenésének az időpontját is akkor mindig tavasszal volt az az márciusban. Szóval itt nem késedelemről van szó hanem értelmezési problémákról.

Szóval mindenki megnyugodhat nem késésről van szó, hanem csak egy apró picike hibáról a hírközlésben!

A teljes riportot ITT olvashatjátok!

%d bloggers like this: