Home Egyéb hírek Hamarosan Dragon Age: Inquisition patch érkezik

Mint azt sokan tapasztalhattátok, az új Dragon Age-nek kell már egy rendes korabeli vas, melyen eltud futni, de még így is vannak gyermeteg betegségei amit az első napon kiadott patch nem tudott orvosolni. A Bioware 5 órával ezelőtt kiadott közleménye szerint még idén megkapjuk a teljesítmény csökkenés, és számos az egyjátékos, és többjátékos gameplay-ben található bug ellenszerét  PC, PS3, PS4, és Xbox 360-ra, Xbox One tulajoknak még egy kicsit várniuk kell.

A jövőbeni tervekben ott van az, hogy tovább csiszoljanak a játékon, és számos új tartalmat adjanak hozzá, de ez már inkább az ígért harmadik patchben kapjuk meg.

De mit tartalmaz a patch kettő pontosabban?

Ki szándékozzák javítani a karaktereink néha idegesítő, és beragadó útválasztását, számos hang bugot, és a karakterekkel történő beszélgetést játék közben (Amikor nem az erődünkben, hanem egy külső helyszínen beszélgetünk velük), a Multiplayer rész is kap egy hatalmas javítást ami leginkább az animációkat, és az egyeseknél előforduló folyamatos fagyást, és játék leállást orvosolják, végül  grafikai glitchek PC-n is történő javítását, és a Mantle funkció kap egy kis javítást!

A részletesebb Patch listát majd kicsit később kapjuk kézhez, de addig is nektek hogyan tetszett eddig a Dragon Age: Inquisition?

 

Hasonló cikkek

%d bloggers like this: