Home Mass Effect 3 Új módszerrel növelhető a galaktikus készültségi szint

A napokban a kiadó EA eltávolította a kizárólag iOS-t futtató mobilkészülékekre írt Datapad applikációt az Apple AppStore-ból, a funkcióit pedig integrálta a social.bioware.com-on elérhető N7 HQ rendszerébe (ami egyúttal egy bármely okostelefonon megtekinthető mobilos oldalfelülettel is gazdagodott).

tumblr_m0lxyde65F1qz4ssjo1_500

Nézzük hát, miket is hoztak az újítások:

285801-mass-effect-3-datapad-galaxy-at-war-mapAz N7 HQ-ban mostantól elérhető a teljes játékbeli kódex, így nem szükséges feltétlen megnyitunk a játékot, ha a Mass Effect univerzumáról szeretnénk többet megtudni.

A Galaxy at War fül alatt, az egyes szektorok készültségét jelző képernyő új funkcióval bővült, ami lehetővé teszi számunkra, hogy multiplayer játszmák nélkül növelhessük a készültségi szintet. Ennek kivitelezésére a rendelkezésünkre áll öt darab hadiflotta, amelyeket bevethetünk összesen 15 helyszínen, szerte a galaxisban. Az egyes küldetések változó mennyiségben járulnak hozzá a készültségi szint növekedéséhez, a nagyobb eredményt hozó küldetések értelemszerűen tovább tartanak, míg a kisebb készültség-növekedést jelentők akár egy óra alatt is letudhatóak. A folyamat teljesen automatikus, a mi feladatunk csak annyi, hogy a feladat végeztével visszahívjuk a hajóinkat és újabb küldetésekre küldjük ki őket.

Dióhéjban ennyi lenne az új funkció bemutatása. Örültünk volna, ha a mobilos alkalmazásból áthozzák azt a lehetőséget, hogy pénzt szerezzünk a küldetésekkel, amivel flottánk ütőképességét növelhettük, de most ezzel kell beérnünk.

Mit gondoltok az újításokról? Továbbra is inkább a multiplayerrel tartjátok majd szinten a készültséget, vagy sokkal praktikusabbnak találjátok a Galaxy at War rendszerét.

3 Hozzászólások to this post
  1. Minek azt szinten tartani? Ha nem foglalkozol vele, úgy is simán elérhető a lehető legjobb befejezés. Főleg, hogy a DLC-k is egy rakat EMS pontot adnak.
    Én a helyükben megnöveltem volna a ponthatárt minden egyes DLC-vel (ezzel is rávéve pár embert azok beszerzésére), mert így nagyon könnyű.
    A legrosszabb befejezést elérni, na ahhoz kell tehetség – meg gyomor – Lehet írok is majd egy leírást, hogy ezt hogy lehet elkövetni….

%d bloggers like this: