Home Egyéb Mass Effect: Genesis 2 PC-re és Xboxra

A Dark Horse Comics, a Mass Effect képregények publikálója, által készített Genesis képregény ideális azoknak, akik nem rendelkeznek korábbi mentésekkel vagy épp újak a sorozatban és nem az első résszel kezdik a játékot, de persze mindig jobb egy importált mentéssel rendelkezni, mivel abban sokkal több információt és döntést át tudunk vinni a következő játékba. Az ME 2-es Genesis képregény után ezúttal az ME 3-hoz készült Genesis 2 is elérhetővé vált letöltése PC-re és Xbox 360-ra!

mass_effect_3_genesis.0_cinema_640.0

A Mass Effect 2 PS3-as kiadásához készült még anno az első Genesis képregény, amiben lehetőségünk nyílt Shepard parancsnok narrációja mellett egy tízperces interaktív képregényben átélni az ME 1 eseményeit és meghozni a játékmenet alatt előjövő fontos döntéseket. A képregény implementálására azért volt szükség, mert az ME 1 nem jelenhetett meg PS3-ra, mivel a jogokat a konkurens Microsoft birtokolta. Azóta a játék PS3-ra is elérhető a Mass Effect Trilogy kiadásban.

mass-effect-genesis-shepard-dying

A Genesis második része először a Mass Effect 3 Wii U Special Edition kiadásban debütált, ahol ugyanúgy szükséges volt, mint a PS3-as ME 2 esetében, mivel Wii U konzolra sem jelentek meg a korábbi Mass Effect részek. A Genesis 2 ugyanúgy működik mint a Genesis 1, azzal a különbséggel, hogy a Mass Effect 2 eseményeit meséli el.

mass_effect_3_genesis.0_cinema_640.0

A DLC 320 BW pontos áron érhető el az Originen illetve az Xbox Live-on.

3 Hozzászólások to this post
  1. Az első részben tényleg annyi a felhozatal.A férfi karakter kapja Liarát és Ashleyt,a női is kapja Liarát,Ashley helyett pedig Kaidan-t.Egyszer a képregény rákérdez,valami olyasmire,hogy hű maradsz-e a barátaidhoz,vagy tovább lépsz.Válaszd a tovább lépést (Move on,vagy valami ilyesmi) és akkor több lehetőséged is lesz Talin/Garruson kívül (Férfinek Jack,Miranda.Nőinek talán van Thane és Jacob).

%d bloggers like this: