Home Egyéb Citadel DLC GYIK

A BioWare kiadott egy hírt, melyben a leggyakrabban feltett kérdésekre kapjuk meg a választ a jövő hét kedden érkező Citadel DLC kapcsán. Alább ezt olvashatjátok magyar fordításban. FIGYELEM, A HÍR SPOILEREKET TARTALMAZ A JÁTÉKBÓL

Citadel2-1024x576

A játék mely pontján játszhatom a DLC-t?

A DLC küldetés azután válik elérhetővé, hogy Shepard meghiúsította a Cerberusnak a Fellegvár elfoglalására tett kísérletét. Nincs meghatározott időpont arra, mikor játsszd. A DLC a Cerberus főhadiszállás ostroma után már nem játszható.

Ez és ez a karakter benne lesznek a DLC-ben?

Nem szeretnénk előre lelőni a DLC meglepetéseit, ezért csak annyit közlünk, amennyit eddig is: a DLC-ben lehetőségünk lesz ismét összehozni a nagy csapatot, köztük Urdnot Wrex-el, és felszíthatjuk a kialudt románcok tüzét is. Az egyes szereplők csak akkor fognak megjelenni, ha teljesítetted a főküldetés rájuk eső részét. Példának okáért Jack-el csak akkor tudsz majd találkozni, ha megcsináltad a Grissom Academy küldetést és utána találkoztál Jack-el a Purgatory-ban.

Kihatással lesz az új DLC a játék végére?

Nem, a DLC nem okoz semmi változást a játék végében, azon túl, hogy a küldetések teljesítésével újabb war assetekre tehetünk szert. A játék főküldetései és a DLC küldetések láthatóan elkülönülnek majd egymástól.

Miért van két részbe vágva az Xbox 360-as verzió?

Az Xbox 360-at használok két darabban találják majd a DLC-t az Xbox Live-on, mivel a mostani letölthető tartalom nagyobb, mint bármely eddigi. Az első csomag ára 14.99$, a második csomag ingyenes. A második csomag az első megvásárlása nélkül is letölthető, azonban így a DLC nem fog működni, és egy hibaüzenethez vezet, amelyik megkéri a felhasználót az első csomag letöltésére. Ez a hibaüzenet nincs kihatással a mentett játékokra. Ez csak az Xbox 360-at használókra vonatkozik, a PC-t és PS3-at használók egy csomagban kapják meg a DLC-t.

A Citadel PC-s megjelenése: március 5, este hét óra fele. Az Xbox-os verzió szokás szerint órákkal korábban, a PS3-s pedig nagyjából két nappal később várható.

 

3 Hozzászólások to this post
    • Nem lenne rossz, de ne feledd, a 2-ben infót, csapatot gyűjtöttél egy ismeretlen, alig-alig feltűnő frakció ellen, míg a 3-ban nyílt háború folyik több planétán is. Elég hülyén nézne ki, hogy pl. Budapestet éppen szétlövik miközben Shepard a 37. üzletvezető reklámjában bekamuzza, hogy ez a kedvenc boltja.

%d bloggers like this: