Home Egyéb Potenciális DLC szivárgás

Az ezen a héten megjelent Mass Effect 3 patch után sem tétlenkedtek az adatbányászok, meg nem erősített források szerint a következőt sikerült kibányászniuk:

„The day of reckoning is nigh! The Reckoning Multiplayer Expansion brings six new never before seen co-op story missions to the game and new co-op gameplay modes. It provides four new maps to conquer and hazard variations of the Earth maps. It also enables reinforcement packs that offer new kits for the salarians, krogans, humans and volus. In-game reinforcement packs now include three new weapons (Chakram Launcher, Blood Pack Punisher and Adas Anti-Synthetic Rifle).”

BBtkol9CAAAPYru.jpg large

Tehát, ha hihetünk a híreknek, akkor a következő multis DLC magával hozza a co-op sztori módot, mint rég áhított új játékmódot, valamint kapunk új pályákat a hagyományos multihoz, többek közt az Earth DLC-ben megjelent mapok hazard variánsait. Ezen felül érkezik még pár új karakter, főleg salarianok, kroganek és volusok; illetve két új fegyver is, amik már ismerősek lehetnek a single playerhez kiadott fegyvercsomagokból. Remélhetőleg, a multis DLC-k jó szokásához híven,  ingyen és bérmentve juthatunk majd hozzá a kiegészítőhöz.

Továbbá nem titok, hogy készülőben van egy új – egyes források szerint az utolsó – single player DLC is, amire a BW az összes nagyágyú fejlesztőjét, beleértve a történetírókat és zeneszerzőket, összetrombitálta. Az előzetes hírek szerint egy Fellegvár-központú küldetés lesz, amiben kiemelt szerephez jut majd Ashley/Kaidan és Joker. Remélhetőleg hamarosan erről is kapunk több információt.

14 Hozzászólások to this post
 1. a coop lényege sok helyen hogy a sztori szálat pörgetitek ujra 2-en vagy többen. de máskor a coop egyenlő egy uj sztori vonallal vagy esetleg csak szimplán mapokat kell átvinni ketten . ja és a lényege h nem hullámokat élsz tul hanem ahogy haladsz előre ugy jönnek az ellenek nem pedig h wave1 wave 2 stb

 2. Remélem még nem az utólsó DLC még szívesen végig nyomnák párat 🙂 .Én ha a készítők helyében lennék csinálnék egy hatalmas földi és egy űrcsata DLC-t is mert szerintem a Föld visszafoglalását jobban is meg lehetett volna csinálni.
  De ha igen akkor én úgy gondolom ,hogy a játék végén valamék karakterrel Ashley/Kaidan vagy Joker vissza kell menni a Citadelbe hogy Shephardot megkeressük a romok között és ott lesz valami megható könnyes végső búcsuzás.
  De majd kideül 😀 .

 3. Én csak annyit remélek ettől is mint az összes többi dlc-től,adjon a történet végéhez még valamit,ha mást nem legalább azt,hogy egész konkrétan mi lett a srácokkal odafenn,meghaltak-e vagy nem,mert a legtöbb ember szerint halottak,de akkor ki az a végén aki N7 páncélban levegőt vesz ?

 4. Jó lenne, ha végre letennének valami rendes munkát az asztalra, a From the Ashes az alap játékból lett kivágva, a Leviathan legtöbb újdonságát lelőtték az „újra rendezett” befejezésben. Az Omega nem lett volna rossz, ha egyébként a gyönyörű látvány és a jó hangulat mellé írtak volna story-t is, de ez sajnos elmaradt. Ami nagyobb probléma volt az az 1200 pontos ár, én még most is átverve érzem magam, és kezdem úgy érezni a Bioware – EA szimbiózis már gyógyíthatatlan 🙁

 5. Én csak ilyen egyszerű, minimalista ember vagyok, és tökéletesen boldog lennék azzal is, ha csak szimplán játszani lehetne a multival.

  Csak úgy hogy bemegyek, nem ugrál jobbra balra a karakter, nem lő át az ellenség a falon, és úgy általában, nincs 10 menetből 9-ben valami idegesítő hiba, és 2-3-ban olyan, hogy ki kell lépni, mert pl. nem látom az ellenfelet.

   • Köszönöm a hasznos, és megalapozott választ. Igen, biztosan nálam van a hiba, meg az a tíz ember is hülye, akivel együtt játszom, és közben skypon megbeszéljük – és akiból az egyik indul az ME3 versenyen.

    Meg amikor A B tud csatlakozni D-hez, De C nem, viszont B-hez senki nem tud, de C-hez mindenki, akkor is mind a négy hülye.

    Áldassék az EA, meg az Origin, és a pokol tüzén égjen el mindenki, aki az Ő mindenhatóságukba vetett megkérdőjelezhetetlen hitben kételkedik! 🙂
    Vagy esetleg csak gondolkozni is lehetne. Nem tudom, mennyit játszottál vele, én nem vagyok nagy játékos, de azért pár ezer óra bennem van, meg 3 single : és ezek kezdettől fogva megvoltak, de csak a multiban.

    • Igaz.Tele van a multi hibákkal,ez az egymáshoz kapcsolódós dolog is egyre rosszabb,sokszor nincs shield gate,lvl18-as krogannal shield boosterral,meg minden egyébbel 2 lövésből halál stb… versenyen meg kiváncsi leszek ki lesz a host,mert közel se mindegy mekkora laggod lesz,lehet a hostnak bármilyen jó az internete,ha bioware server nem szereti akkor szívás…

     • Tényleg, a versenyen mi lesz? Lehet hogy mérni kellene a lagot, és egy szint felett törölni a meccset – csak ugye borzasztó frusztráló ha mondjuk a 10 körben vág ki, vagy kezd el akadni.

      Tegnap baromi nehéz volt random játékhoz kapcsolódni – talán szigorítottak a feltételeken… Ettől függetlenül gond nélkül körberakott pretorian-an egy level10-es adeptet, illetve full pajzsal és élettel haltam meg úgy, hogy senki nem volt a közelben, és ki sem írta, mitől volt. 🙁

%d bloggers like this: