Home Egyéb Képek az új DLC-ből?

A minap Mike Gamble és Casey Hudson Twitteren osztott meg két érdekes képet.  Azt már régóta tudni lehet, hogy a Bioware műhelyében már hegesztik a következő Mass Effect 3 DLC-t mind single, mind multi részre, bár egyelőre a multis DLC-ről igen keveset tudni.

A singleplayer DLC-ről annyit tudni lehet, hogy Seth Green (Joker), és Ashley/Kaidan szinkronhangját visszahívták a stúdióba, továbbá Sam Hulick is visszatért, és a játék eddigi legkönnyfakasztóbb zenéjét komponálta. A spekulánsok szerint a DLC a Fellegváron fog játszódni, és ezzel ki is merültek a rendelkezésre álló információk. A helyszínt azonban megerősíti a Casey Hudson által Twittere feltöltött kép.

Citadel

Továbbá a másik kép a következő multiplayer DLC-ből származhat. A képen egy krogant láthatunk, amint egy, a Fallout-ban látott bárdot tart a kezében. Ezen felül a táj a háttérben nagyon hasonlít  Thessia látképéhez. Ez azt jelentené, hogy a következő DLC-ben  külön kapunk közelharci fegyvereket? A megjelenéskor mindenképpen kiderül, a producerek elmondása szerint a „nem túl távoli jövőben”.

 Új multiplayer DLC?

6 Hozzászólások to this post
  1. Agymosot Zsoldosok mint ellenség nem hangzik roszul mi ?
    Lehetne minden egyes faj benne Asári, Krogan, Turián, Salarien, Vorcha vagyis a ME2böl ismert Blue Sun, Eclipse, BloodPack, és még az Omega Dlc böl a Robotokat;
    Egy nagy ellenségként bele pakolni.
    Szivesen Harcolnék A multiba Krogan Vs Krogant 🙂

%d bloggers like this: