Home Egyéb masseffect.hu karácsony

Hát elérkezett ismét a December, és vele együtt a karácsony. Igaz kevesebb mint egy nap van még a hivatalos szentestéig, de a facebook csoportunk, és sokan mások már kíváncsiak az ajándékunkra, amit a közösségnek szántunk adni.

Boldog Karácsonyt

Szeretnénk mindenkinek  Boldog Karácsonyt, és sikerekben gazdag újévet kívánni!

Az ajándékhoz itt tudtok hozzáférni!

A következő meglepetésünk a facebook csatornánk 1000-dik tagjánál tesszük közzé.
Hasonló cikkek
0 6231

0 2630

16 Hozzászólások to this post
  1. Gyorsan átfutottam a magyarosítást,jól sikerült,viszont lenne egy apró észrevételem.A mattock ugye át lett nevezve fokosra,viszont a cerberus kopó leírása még mindig a mattock nevet használja (ami helyett fokosnak kéne állnia).Nem nagy hiba,csak gondoltam azért szólok.Ezt tényleg nem cseszegetésből írtam,csak szeretném segíteni a fordítást.Esetleg ha még találok egy ehhez hasonló kisebb hibát,azt hova írhatnám?

    • Neked és Marcusnak is: A Fórum/Projektek/Magyarítás topikba lehet beküldeni az ilyesmit, igaz, külön kell regisztrálni. Ha nem akartok a fórummal foglalkozni (amit rendkívüli módon helytelenítenék…;)), akkor Blasto-t keressétek, ő fordító is.

    • Köszi az észrevételt, kijavítjuk! Ha pedig találtatok más bakit is, akkor a fórumon a Mass Effect –> Mass Effect 3 –> ME 3 Többjátékos mód – magyarítás kibeszélő témába küldd légy szíves (ti. ott látjuk a leggyorsabban). Thx!

    • Ahogy említette Whiteraven kolléga, a fórumon a fórumon a Mass Effect –> Mass Effect 3 –> ME 3 Többjátékos mód – magyarítás kibeszélő c. topicba várunk minden ilyesfajta visszajelzést. Néhányra azért már rábukkantunk mi magunk is, de a fenti Cerberus Kopó kontra Mattock ügy azon átsiklottunk. 🙂 Szóval amikor van időd, zbaggyints fel egy listát a fórumra, és rávetjük magunkat! Köszöntem!

%d bloggers like this: