Home Egyéb Új Mass Effect 3 DLC készülőben

Az elmúlt napokban derült fény arra, hogy a BioWare Edmonton stúdiónál már nagy erőkkel dolgoznak a Mass Effect 3 következő single player kiegészítőjén. Ezt Sam Hulick, a játék egyik zeneszerzője is megerősítette twtitter üzenetében, mely szerint egy új DLC soundtrackjén munkálkodik éppen.

A mérsékelt sikereket elért Omega után a kiadó és a fejlesztőgárda igazi nagy dobásra készül. Nyolc író dolgozik rajta, és az ígéretek szerint a történet annyira megható lesz, hogy közben/utána mindannyian a könnyeinket fogjuk törölgetni. A spekulációk szerint a következő DLC a Fellegvárban fog játszódni, illetve központi szerephez jut Ashley avagy Kaidan.

Nem kizárt, hogy a rejtélyes, készülő DLC után várhatóak továbbiak is, de valószínű, hogy a BW-nél hamarosan lezárják a Shepard-érát és a következő Mass Effect játék fejlesztésére fognak koncentrálni. Az új játékkal kapcsolatban továbbra is várják a javaslatokat mindenkitől, egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a többség egy folytatást szeretne a Mass Effect 3 után.

8 Hozzászólások to this post
 1. annyira megható lesz, hogy közben/utána mindannyian a könnyeinket fogjuk törölgetni — központi szerephez jut Ashley avagy Kaidan.
  Ezt a kettőt nekem valahogy elég nehéz összekötni mivel az én szemembe mind a 2 emberke elégé idegesitő karakter főleg azért mert a 2ő egy és ugyan az csak férfi-női változoban. (nem mellesleg lehet nem is élnek.)
  Tehát ha véletlen a romantika szálat akárják felhasználni a megható részeknél akkor nálam ez elégé vicces kijátszás lesz mintsem könnyes. (elnését a kaiden-ash fanoktol )
  Meg miért pont ez a 2 karaktert választoták?? egyiket az egyben simán feláldozunk a 2-be a túlélő elküld melegebb éghajlatra a 3-ban megugyan ugy kételkedik és ebből kifolyolag még megis halhat. Sokkal jobb lenne ha már inkább Liara, Garrus, Tali lenne a főszerepben. Szerintem több mass kedvelőt lázba hozna ez a 3 név mint az összes többi együtt véve.
  U.I. Love Liara :3
  U.U.I. Támogatom a folytatást de ahogy előttem irták Shep nélkül eléggé üresnek fogom érezni:P

 2. Szerintem abszolút nem baj, hogy a Shepard era véget ér / ért.

  Szerintem egy kerek történet volt. Voltak hibák, nem mondom. Én továbbra is az EA-t okolom ezekért, mert amit eddig nyújtott nekem a 3 játék összesen az leírhatatlan. Messze följebb áll az összes játék fölött amit valaha játszottam, szerintem ha lesz ME4, akkor is valami inspiráló fog belőle kisülni. Főleg, ha nem kapkodják el az EA indíttatására.

  Engem sem érdekel éppen annyira Ashley, mint például Thane, vagy James, vagy Legion. Róluk tudunk a legkevesebbet és látok is bennük fantáziát. Poénon kívül az sem zavarna, ha az ending után jönne egy DLC, Shepard temetésével, meg minden, tovább fokozva a fanok étvágyát egy újabb ME game iránt. Mindezt pedig úgy tudnám elképzelni, hogy pl egy másik csapattársunk bőrébe bújunk. PL Garrus (aki male-shep legjobb barátja szvsz) utánajárna dolgoknak, vagy akár character-switch-es megoldás, stb…

  Szóval akármi lesz, nagyon érdekel.

 3. Én nem igazán örülök neki, hogy a Shepard széria véget ért viszont kíváncsian várom az új epizódot. Ashley-vel nincs semmi bajom tehát akár jöhetne ő is egy DLC szereplőként csak Kaidant utálom.Tényleg jobb lenne ha mondjuk valamelyik érdekesebb karakter lenne a főszereplője(Liara,Garrus,Tali akár valamelyik krogan cimboránk).Én azt is eltudom képzelni , hogy közvetlenül a harmadik rész után fog játszódni amikor mondjuk Shepardot keresik.
  Én innentől kezdve csak reménykedem 😀

 4. Én mondjuk nem bánnám, ha végre egy olyan DLC érkezne, ami bővíti a karakterek számát. Van még egy pár szabad hely a Normandy-n, és a második rész „hadseregéhez” képest sztem szegényes a harmadikban a választék, pláne, hogy Javik is DLC karakter elvileg. Szóval az első részben volt 6, a másodikban 13 ebben mondjuk 7. 1-2 még simán elférne. Mondjuk nekem hiányzik a krogan, vagy egy salarian, egy drell. De érdekes lenne egy olyan játszható társ is, aki a multiban benne van, de még nem volt kísérő. Vorcha, vagy batarian.
  Én a negyedik résszel úgy vagyok, hogy legyen jó a story, rám az volt a legnagyobb hatással az egész ME univerzumban, a kidolgozottság, a jó történetvezetés. És én azok közé tartozom, akiknek tetszik a befejezés is:) De persze ez szubjektív. Mondjuk nem bánnám, ha kicsit több rpg elem lenne megint, mint a páncélfejlesztés, meg az eredeti fegyverfejlesztés.

 5. Ami azt illeti, a befejezés nekem is tetszett, csak nagyon nem illett a Mass Effect-hez. Meg ebben volt a legtöbb logikai hiba. Csak, hogy egy példát említsek: Ha a Catalyst a Fellegvárban „él”, hogy-hogy nem tűnt fel senkinek, ráadásul a Protheanok építették elvileg, és ők csak nem tervezték bele..! A Mass Effect egy jó játék, egy nagyon rossz vagy inkább nem odaillő befejezéssel.
  Minden esetre, én kíváncsi vagyok az új DLC-re. Hátha valami jó sül ki belőle.

%d bloggers like this: