Home Egyéb Play IT-en a masseffect.hu

Fiúk lányok örömmel jelenthetem be, hogy kint leszünk, a Play IT-n mely 24- 25-én kerül megrendezésre. De mi is a Play IT? Mondhatjuk úgy, hogy az egyetlen olyan show, amely velünk halandó Playerekkel foglalkozik, és igyekszik kielégíteni szerénynek nem mondható igényeinket.  Továbbá hozzájuthatunk kedvenc játékainkhoz kedvezményes áron….

De beszéljünk magunkról. Szombaton Blasto, és IMP-el találkozhattok, de délután háromtól legújabb szerkesztőnk is feltűnik a színen. Természetesen nem megyünk ki üres kézzel. A Tuan kiadó, Gamestar, és a Goods For Gamersnek köszönhetően nyereményekkel készülünk nektek. Melyet egy kvíz formájában tudtok megnyerni tőlünk.

A kvíz része elég egyszerű lesz, viszont beleraktunk egy csavart. A kvíz kérdéseket papíron kapjátok meg, és ott a helyszínen mindennemű technikai segítség, és súgás nélkül kell kitöltenetek. A Nap vége felé Délután 4-kor kiválasztunk három szerencsést, akiknek a legjobb lett a kvíze, és egy mindent eldöntő kvízen fog részt venni. A nyeremények, még nem tisztázottak, de Szombatra, és Vasárnapra biztosan meglesz.

Továbbá vasárnap  a fordítókat név szerint Mastero-val, és Laci85-el  lehet beszélgetni, és kérdezgetni a fordítás mikéntjéről, és állásáról. Továbbá meghívhatjátok őket azokra a bizonyos sörökre is!

Mind a két napon jelen lesz a honosítás is, de a javítottabb multiplayer sajnos kimarad, szóval ez egy teljesen az egyjátékos módnak szentelt hétvége lesz.

Hogy merre leszünk megtalálhatóak?  Pontosan a Gamestar standja mellett leszünk, és várunk benneteket.

Szóval senki se felejtse el, hogy 24-25 play IT nyeremények, és Mass Effect 3 Single player honosítás!

 

Hasonló cikkek
0 6276

0 2642

2 Hozzászólások to this post
 1. Sziasztok!
  Minden elismerésem a fordítóknak!
  De nem teljesen tiszta, akkor most egy teljes, vagy egy részleges single player magyarítás van kész, amit bemutatnak? És hol lehet majd elérni?
  Nem türelmetlenkedek, csak nem világos.
  Előre köszönöm a válaszért, és még egyszer hajrá Honosítók!

  • Ezt a Play IT-n. A millenárisban lévő Gamer Rendezvényen lehet kipróbálni. Félreértés ne essék ez egy csak a Play IT-n rendezett betekintésre összeállított változat. Ezt a változatot sehonnan nem lehet majd letölteni. Csak akkor rakjuk ki a fordítást, ha 100% készen van.

%d bloggers like this: