Home Egyéb Mass Effect 3 a VGA-n – Szavazásra fel!Több más prominens név mellett (AC3, Dishonored) kedvenc játékunk is képviselteti magát az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő Video Game Awards-on. Ráadásul nem kisebb címért, mint a rangos Év Játékáért (Game of the Year) száll ringbe. Szavazataitokat itt adhatjátok le!

Ezen felül ne feledjétek megjelölni a Mass Effect 3-at  a Legjobb RPG (Best RPG), Jennifer Hale-t a Legjobb női színész (Best performance by a human female) és a Leviathan-t a Legjobb DLC (Best DLC) kategóriákban is!

9 Hozzászólások to this post
  1. inkább a game of the year a húzós AC3 tuti nagy durranás lesz (pc-n) a konzolos adatok nem érdekelnek… a dishonored pedig nekem semmit nem jelent (mondjuk azt sokan istenítik) legjobb rpg-ben meg max a torchlight (de spec megintcsak azért mert az activision játékokat igencsak lenézem) szóval szerintem nem esélytelen az se

    • Hát best RPG 90%, hogy Diablo 3, GOTY-ban az AC3 szintén el fogja verni. Best DLC húzós. Meglep, hogy Borderlands 2-ből nem rakták be a Captain Scarlettet. Skyrim szintén elég népszerű volt, ahogy a Portal is, de talán itt még van esélye az ME3-nak. Legjobb női színészt szerintem megnyeri, max a Halo 4 versenyezhet vele. Sleeping Dogsban nem alkotott semmi maradandót Emma Stone.

    • Nem értem miért nem érdekel a konzol, hiszen a GOTY kategória minden platformot figyelembe vesz, ezért is hoztak létre rész kategóriákat. Most lehet, hogy Magyarországon a PC-s játék piac nagyobb, azért külföldön ez messze nem így van (főleg ha a legnagyobb piacot, az USA-t nézzük).

  2. Őszintén, a felsorolt címek közül, egyelőre nekem is a ME3 a GOTY, de azért egy pillanatra elgondolkodtam, hogy szavazzak-e rá. Feltettem a kérdést magamnak megérdemli-e a ME3 az ÉV JÁTÉKA címet, ha azt nézem, ahol most tart a játék (singleplayer DLC-kkel együtt: From the Ashes, Extended Cut, Leviathan) akkor a válasz igen, sőt ha ehhez hozzáveszem a még megjelenő DLC-ket is, mint az Omega, akkor nagyon is igen. DE, ha azt a játékot venném alapul, amit márciusban a dobozban kaptam, akkor határozott nem a válaszom. Azért is nehéz a döntés, mert nem egyedi eset, gondoljuk csak a Diablo 3-ra.

    A multiplayer részét nagyon szerettem a játéknak, mikor megjelent, de ezen a területen nagyon látszik, hogy szét se néztek, mi az elvárás egy MP játékkal szemben, ráadásul a SP-ben megjelenő class rendszert se tudták áthozni (na nem is maradéktalanul kellett volna, de pl.: a vanguard a biotikus/fegyveres osztály, ez single-ben igaz is, multiban meg egyedül a charge maradt meg, vagyis semmivel nem jobb lőfegyverekkel, mint egy adept. Egyébként nem tudom miért jó az, ha csak futószalagon dobáljuk ki az új character kit-eket és fegyvereket a régiek jó része meg eltűnik a süllyesztőben.

%d bloggers like this: