Home Egyéb Női Turián az Omega DLC-ben?

A November 27-én elstartoló Omega DLC, ami a Mass Effect 2 híres bűntanya-aszteroidájáról, és annak tejhatalmú asszonyáról Aria T’Loakról fog szólni. Egy nemrégen kiszivárgott kép viszont nem kevesebb megdöbbenést keltett a rajongók körében.

 

A fent látható képen láthatjuk az első női turiánt a játékban. A fejlesztőket a Mass effect 3 készítése alatt a közösség olyan kérésekkel bombázta, hogy lépjenek színre idegen fajú nők is. Az egyik ilyen a Turian fajból legyen. Természetesen a  fejlesztők elvetették ezt az ötletet azzal az indokkal, hogy a Turián nőstényt nem lehetne megkülönböztetni a férfitól. Most úgy látszik  változott a helyzet. A fent látható karakterről nincsen információnk, hogy ki ő, és milyen szerepet fog betölteni a történetben.

3 Hozzászólások to this post
  1. Valahogy mindig is hiányérzetem volt e téren 🙂
    Csodálkoztam is, hogy sehol nem lehetett látni egyik játékban sem turián nőket, pedig legalább a Citadel-ben akadhatott volna néhány akár a C-Secnél, vagy csak úgy a Szárnyakban bevásárlóként, nézelődőként, eladóként… stb.
    Ám ha már itt tartunk, nem láthattunk még Batarian, Elcor, Volus, és Drell nőnemű karaktereket sem a játékokban. Remélhetőleg ezt is orvosolják majd előbb-utóbb, hogy teljes legyen az összkép… 😀

  2. A batárianok valószínüleg ugyanígy néznének ki, csak másik hanggal, és női ruhában. Az elkor, volus és hanár nőket inkább hagyjuk, a drellre én is kíváncsi vagyok. Ennek a nőnek egyébként nincs túl barátságos nézése, lehet, hogy egy zsoldosvezér lesz.

%d bloggers like this: