Home Egyéb Omega DLC a láthatáron, Mass Effect 4 a horizonton

A BioWare alapítótagjairól szóló cikkünkben is leírtuk, de úgy ítéltük, ez a hír túl fontos ahhoz, hogy csak holmi lábjegyzet formájában szerepeljen. Úgyhogy elmondjuk újra: igen, fiúk-lányok, jól olvastátok a BioWare hivatalosan is megerősítette a régóta spekulált Omega DLC-t a Mass Effect 3-hoz, valamint bejelentették, hogy Casey Hudson producer úr és csapata már megkezdte az előkészületeket a következő Mass Effect játék elkészítéséhez!

A BioWare-nél ismét szívesen várják  a rajongói javaslatokat a készülő címekhez, ami nem egyedül a Mass Effect 4 (vagy bárhogy is hívják majd a folytatást lesz): jövő év végére várható a Dragon Age sorozat harmadik, Inqusiton alcímet viselő darabja, valamint egy teljesen új, kitalált világban játszódó franchise-on is dolgoznak, ám ennek valódi mivoltját egyelőre homály fedi.

Ti mit gondoltok? Várjátok a Mass Effect 4-et avagy túlságosan rókabőr szagú a dolog? Esetleg az új sorozat mozgatta meg a fantáziátok? Osszátok meg velünk!

11 Hozzászólások to this post
 1. Rajongók… Kik számítanak rajongónak? Azok, akik az egyszerűbb, vagy az összetettebb játékokat szeretik. Előbbiek többségben vannak. Tehát inkább ne hallgassanak rájuk. Abban döntsenek, hogy előzmény, vagy folytatás legyen.

  Én azt mondom, ha az 1-3 résszel párhuzamosan játszódó epizód(ok) lesz(nek), akkor rókabőr. Többi esetben már nem tekintem annak. Szívesen látnám mindegyik befejezés folytatását, kivéve a Refusal-t, mert ott ugyanazt a történetet játszanánk végig, más szereplőkkel. De előzménytörténetre is kíváncsi lennék.

 2. Csak előzményt NE! Őszintén az eredeti alkotáshoz képest sikerült már bárkinek is bármiféle/fajta/szerű előzményt leraknia az asztalra, ami akkorát ütött, mint amihez az előzmény készült?
  Ráadásul ME-hez szuper jó előzmény könyvek jelentek meg mind3 résznél.
  DragonAge nekem felejtős, az elsőt végigjátszottam, de még játék alatt életemben nem unatkoztam annyira, a másodiknál meg ahogy hallom egyéb problémák is adódtak.
  Gondolom SWTOR-t is szépen lassan leírják, mint bukott projektet.
  Multiplayer játékot még mindig nem tudnak csinálni, pedig lassan lassan illene. Vevő a nép a ME multira – NANÁ. Megfogja unni, ha csak egy játékmód van, béna (2 hetente tartandó) hétvégi eventek, sok fegyver aminek egy része béna, és javítatlan bugok – NANÁ.

  Ennyi negatívum után, azért még mindig nagyon szeretjük a ME univerzumot, és a magam részéről szívesen látnék egy cooperativ kampányt, valamint multiplayerben minek ennyi karakter nem lenne elég egy asari/turian/krogan/batarian… stb., de választható képességekkel, minek ennyi fegyver, ha egy részük olyan gyenge, hogy használhatatlan. Játékmódoknál meg annyira szépen lehetne lopni a konkurenciától, PvP-t viszont kerülni kellene egyelőre, arra nem érett meg a játék. Egy normális shopot is lehetne csinálni, nem rosszak a random csomagok, de lehetne fix választási lehetőség is (még ha fegyverek és karakterek nem is játszanának, de equipment, power reset jöhetne drágábban is, fölös equipmenteket meg el lehetne adni, vagy cserélni egymás között).

  Egyelőre ennyi jutott eszembe….

 3. Azt nem értem, hogy miért kell minden egyes olyan hír hallatán, hogy „terveink vannak egy új, a Mass Effect univerzumában játszódó játék készítésére” rögtön kikiáltani, hogy jön a Mass Effect 4. Szerintem a Mass Effect MMO jön, mert egyrészt most ebben van a biznisz, másrészt meg a ME3 multi egyértelműen közönségkutatás egy ME3 multihoz.
  Inkább az izgat, hogy az Omega DLC-ben kiderül-e majd, hogy Aria volt-e Wrex asari commando ismerőse,és haigen, lesz-e nagy reunion (Wrex és Aria mint ideiglenes csapattagok? az ütne, azt hiszem), illetve hogy az ellenség megint az átokverte Cerberus/Reaper lehetőségek valamelyike lesz-e, vagy kivételesen kitalálnak valami izgalmasat is… 😐

 4. A multy-ról szerintem már szó se lehet egyre kevesebben játszanak vele ráadásul (ahogy én észrevettem) a bolt része is egyre rosszabb vagy 1 hónapja nem kapok belőle sem gear-t sem fegyvert pedig már nem sok kell és ki van maxolva minden :S ami még fura, hogy alig lehet már csapatot találni a játékban … és ez már azért nagyon rossz kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ha egyszer már senki se játszik majd a multy-val, akkor hogy lehet majd elérni a max galaxis felkészültségi szintet..

 5. Mass 4?? Jó ötlet kijavitani a mass3 beli kis vég hibát és ugy Blizzardosan összedobni a 4et akkor abból olyan játék fog kisülni hogy azelőtt a Blizzard is meghajolhat de ehez tényleg sok idő kell tehát ha jót akarnak akkor rendesen kidolgozák és bánja a fene ha 10év után jön ki csak legyen 1000%osan kidolgozott 😀

%d bloggers like this: