Home Egyéb *UPDATE* Wii-U-ra is megjelenhet a Mass Effect?

Tegnap kezdődött meg az idei E3, rengeteg új be jelentés látott napvilágot. A mai napon a Nintendo tart konferenciát amire furcsa módon a Mass Effect Facebook oldala hívta fel a figyelmet, miszerint érdemes lesz nyomon követni. Az EA vezetője John Riccitiello azt nyilatkozta hogy az Electonic Arts teljes mértékben támogatni fogja a Nintendo következő generációs konzolját.

 

iért javasolta a Mass Effect Facebook oldala a konferencia nyomon követését azt még nem tudni, lehetséges hogy az összes részt át konvertálják a Nintendo új konzoljára, ami az új fajta kontroller miatt még jó ötlet is lenne, de akár az is meg történhet hogy kapunk egy új Mass Effect be jelentést, esetleg lerántják a leplet egy DLC-ről?

Én egy új ME játéknak örülnék a legjobban, csak ne legyen Wii-U exkluzív cím, mert az nekünk nem jó, ahogyan az átkonvertált ME-se. A DLC meg már semmit nem segít a szeretett ME3 befejezésünkön.
Ti minek örülnétek a legjobban? Kommentben várjuk a válaszokat!

UPDATE:

A nintendo hivatalosan is bejelentette, hogy a Mass Effect harmadik része megfog jelenni az új hardverükön a Wii U-n. Kíváncsiak leszünk a végeredményre, de  a kotaku már most lehúzta az új generációs Nintendo konzolt ami úgy néz ki mint egy PSP és egy Xbox/PS hibridje. Addig is a következő videóban szerepeljen maga a Wii U.

%d bloggers like this: