Home Egyéb Rebellion DLC infók

Egy ideje már hallani híreket az újabb közelgő multiplayer DLC-ről, ami a Rebellion nevet viseli. Nos, mától hivatalos, a BioWare ezekben a percekben jelentette be. A DLC legnagyobb meglepetése a korábban már sokat emlegetett vorcha karakterek megjelenése, de ezekről majd később. A Rebellion DLC teljesen ingyenes, megjelenése május 29-én, helyi idő szerint kedd este várható.

Lássuk, mire számíthatunk az új csomagban:

Új karakterek:
– Vorcha katona
– Vorcha őrszem
– Kvarián férfi mérnök
– Kvarián férfi beszivárgó
– Ex-Cerberus élharcos
– Ex-Cerberus adeptus

Új pályák:
Firebase Jade: erdei támaszpont, számos szinttel és helyiséggel
Firebase Goddess: körkörös felépítésű, arénaszerű aszári templom, több szinttel

Új fegyverek:
Cerberus Harrier gépfegyver: gyengébb, de teljes automatikán operáló, alacsony visszarúgású, módosított Mattcok
Reegar puska: elektromos shoti, hatékony gethek ellen
Krysae mesterlövészpuska: célkeresős, közelharcban alkalmas, páncéltörő-robbanó lövedékekkel felszerelt sniper

Új küldetés:
Új, a harmadik, hatodik és tizedik hullámban előforduló játékbeli küldetés, aminek során a célunk az lesz, hogy a pálya egyik végéből biztonságban juttassunk el egy kiemelt fontosságú objektumot a másikba.

Új felszerelési hely:
Egy új, maradandó bónusz kapunk az eddig meglévő három, egy küldetés erejéig érvényes lőszer-, fegyver- és páncélerősítők mellé. Ezek sokfélék lehetnek, és szintén a pakkokban érhetőek el.

Ahogy megszokhattuk, a pályák azonnal játszhatóak lesznek, azonban a karaktereket és fegyvereket csomagok vásárlásával kell majd megszereznünk.

 

 

11 Hozzászólások to this post
  1. Na akkor igencsak tökön bököm magam egy fakéssel mire meglesz az adept… tegnap tudtam megszerezni a geth infiltratort… 8 premium meg 10en egynehány normál spectre pack után. Úgy lehet nem is veszek semmit mostantól, majd ha kijön DöLöCö…

  2. A hír fordítása némileg hiányos, a BioWare oldalán szó van még egy új feladat-típusról (az eddigi eliminate targets, defend download location, enable/disable devices mellé), aminek során a pálya egyik pontján felvett cumót kell a pálya adott pontjára eljuttatni, valamint egy új equipment slot is szóba került, az eddigiekkel (ugye ammo, weapon ill armor bónuszok) szemben ez nem egy küldetésre fog csak szólni, hanem állandó lesz. Ez egyáltalán nem hangzik rosszul, még boldogabb attól lennék, ha lehetne bonus skill kártyákat kapni a multi karaktereknek, és egy kicsit személyre szabhatók lennének képesség szempontjából is a karakterek.

  3. Engem is érdekelne, hogy az itt meglévő képességek mikor kerülnek bele az alap játékba valamint jó lenne, ha kibővítenék a dlc-kel is a játékot, mivel a vorcha katonák nem szerepeltek a seregben, ahogy a hanar, elcor vagy más ismert fajok, a bolygójuk és a nekik tehető feladatok elég jól illenének a játékhoz és bővítenék a kicsit tartalmasabbá tehetnék a játékot, de bekerülhetnének kék napok, véres falka és begyűjtő ellenfelek vagy épp csapattársak a játékba ( kivétel begyűjtők nyilván valóan) a multiba, de így az alap sztorit is bővítsék ennek megfelelően, mivel sok olyan fegyver és karakter osztály került a multyba, ami a single player-ben nincs bent …

%d bloggers like this: