Home Egyéb Mass Effect 3 Extended Cut – Mr Henriksen köszönjük

Tegnap előtti napon a G4TV egy interjú keretében beszélgetett a Mass Effect 3 Hackett admirálisával ki akarva, vagy akaratlanul is elmondta, hogy új dialógusokat vettek föl a Mass Effect 3-hoz. Lance Henrisken következő képen számolt be erről.

„Volt egy újabb kör a stúdióban, mivel azt mondták, hogy volt egy kis gond a játék váratlan befejezésével.”

Továbbá elmondása szerint egy csomó teljesen új dolog kerül majd bele ebbe a tartalomba, de arról, hogy micsoda nincs információnk.

Hogy tovább húzzuk az idegeket, nem csak Henriskent hívták vissza. Megerősített információk vannak arról, hogy EDI,Kaidan és Ashley hangját adó színészekkel is új dialógokat vettek fel.

Lassan úgy látszik megérkezik a várva várt DLC ami tisztába teszi azokat a megmagyarázhatatlan eseményeket a játék végén.

Dátum egyelőre nincsen!

 

7 Hozzászólások to this post
  1. Hmm…. Érdekes. Új dialógusok….Nem tudom, hogy most reménykedjek, hogy az Extended Cut-ban eljátsszák ténylegesen a Sulykolásos dolgot, vagy csak be akarom magamnak magyarázni. Ez, amikor kijön a DLC ki fog derülni. Nagy lehet a teher most a Bioware-n, mivel az Extended Cut-al is pocsék lesz a befejezés, akkor elvágják magukat elég szépen, mivel esélyes lesz, hogy a rajongók nagy része nem fog több DLC-t venni, ha úgy érzi, hogy elbaszták Mass Effectet. Kíváncsian várom a végeredményt.

%d bloggers like this: