Home Egyéb Operation Exorcist: Sikeresen teljesítve!

Akik ma felléptek ME3 multira azok láthatták hogy hogy megkaptuk a megérdemelt csomagjainkat, egyszóval a sikerült megölnünk 1 millió Phantomot. Most is volt másodlagos kihívás amiért kapunk pluszba egy Commendation pakkot is. Ennek az volt a feltétele hogy teljesítsünk legalább egy menetet Gold fokozaton.

Legközelebb két hét múlva lesz challange.
Valamint egy kis magánvélemény: Jó lenne ha a következő feladat egy picivel komolyabb lenne, mert ez a mostani Challange gyerek játék volt. Jó lenne valami komolyabb dolog ami megmozgatná a játékosokat.
Mert multiplayer már alapból kezdi elveszíteni a játékosait. jó lenne ha valamivel feldobnák a multit hogy ne legyen ennyire monoton egy idő után, a pakkok folytonos nyitogatása, meg az értelmetlen pénz gyűjtés a nagy semmiért egy idő után már tényleg unalmas, mi több. Idegesítő…

11 Hozzászólások to this post
  • Esetleg egy négy szemű zseblámpa fejűvel. 😀
   Rengeteg a lehetőség, de a legjobb dolog az lenne amit mondtál Live-on hogy valahogy a multit bele építeni a single-be, mondtad h ilyen van az Old republicban is.
   Vagy a másik hogy a saját karaktereddel lehetne találkozni a single-ben amit MS pontért le is szinkronizálhatsz. xD

 1. tényleg feldobhatnák kicsit a multit mert ez már valóban nagyon unalmas…
  nekem most csak annyi jut eszembe hogy mondjuk a 10edik wave-be beraknának valami badass boss-t a következő hétvégére…
  getheknél egy colossus
  reapereknél egy destroyert….
  vagy tudom is én, csak valamit csináljanak már… 😀

 2. Ilyeneket is lehetne, hogy a fegyvered elsütése nélkül kell megnyerned X menetet csak képességekkel. Mérnökökkel és biotikusokkal meg lehet csinálni. aztán meg a fordítottja. Vagy meg hogy melee-vel kell kicsinálni adott mennyiségű banshee-t. na Az Mozgalmas lenne.

 3. Én személy szerint meguntam a multit.
  Nagy nehezen megkaptam ma a csomagokat, bár az előző incidensből megszerzettekhez még nem jutottam hozzá. Gondolom már nem is fogok.

  Az Operation-ök nagy része totál unalom, szerintem ha nem lett volna meg az 1 milla, akkor is azt mondták volna, hogy megvan. Bizonyítsa be az ember, hogy nincs igazuk.

  Az a baj a küldetésekkel, hogy a casual réteghez kell igazodniuk (EA mottó), ergó az életben nem fogunk olyat kapni, ami igazán kihívás lenne. Amit adni fognak az legalább 5 részes küldetéssorozat lesz, amiben alap dolgok vannak és kitolják a játékidőt a teljesítésükkel.

%d bloggers like this: