Home Egyéb Új befejezés a Mass Effect 3-hoz

A bioware bejelentette, hogy a Mass Effect 3 teljesen új befejezést fog kapni a Mass Effect  harmadik része mely minden eddiginél lenyűgözőbb lesz és mindenkitől elnézést kérnek, hogy így jött ki az egész…….

ÁPRILIS BOLONDJAI!!!

Csakis megválaszolják a kérdéseket a végén. Nem változtatnak a játék végén.

12 Hozzászólások to this post
  1. Ja, és mégis hogy akarják megválaszolni a játék végén történteket? Mert ha szóban akarnák azt már meg tették volna. És mégis hogy akarják DLC formájában ezt megtenni? Mert igazából egy megmagyarázós DLC csak még több gondot okozni, mint ami van. Ráadásul ugye a hír Ápr. 1-én érkezett, mondjuk azt nem tudom, hogy Bioware ezt tegnap jelentette be vagy korábban, de ha ténylegesen kitartanak az eredeti mellett, akkor elássák magukat rendesen, főleg hogy a rajongók elég sok alternatívával előálltak kezdve a Sulykolás Elmélettel egészen alternatív befejezésekig.

  2. valahol azt írták hogy van egy negyedik befejezéése is.az melyik lenne?mert ha az írányitást válasszuk akkor azt jelenti hogy a rejtőzkődő fickó akaratát teljesitjük.ha elpusztitjuk őket azzal a getheknek is vége.a harmadik pedig…milyen élet az hogy félig ember félig gép?

%d bloggers like this: