Home Egyéb Képeken az elkaszált Mass Effect FPS.

Igen, jól látjátok oda „FPS” van írva, nekem is kikerekedtek a szemeim amikor megláttam. De ha belegondolunk, kár hogy nem lett megvalósítva a koncepció.
Történt ugyan is hogy nem rég kiadtak egy „The final hours of Mass Effect 3” nevű IOS alkalmazást ami egyenlőre csak Ipadre érhető el, az Androidos és a PC-s verzió már úton van. Az alkalmazás nagyon izgalmasan hangzik, rengeteg történetet, kulisszák mögötti titkot tudhatunk meg belőle. Szóval ha rendelkezzünk a fent említett „eszközzel” akkor érdemes rá vetni egy pillantást.
Az anyagból kiderül hogy úgy 2010 környékén a Biowares arcok elkezdtek egy Mass Effect világon alapuló FPS játékot aminek a projekt neve „Team Assault” volt, de a projektet sajnálatos módon négy hónap után lelőttek.

Az alap koncepció az volt hogy a Battlefield 1943-at mixelték volna az Unreal Tournament játékmenetével. A képek alapján nagyon BF hangulata van a játéknak, a képeken észrevehető hogy lehetőség lett volna a járműves harcra, és a játékmód is leginkább a Battlefield legendás Conquestjére hajazott volna.Mindenesetre szomorú hogy végül nem valósították meg a projektet.

A képek nem olyan jó minőségüek de tisztán éreződik rajtuk a tőmény Mass Effect hangulat.

 

Az alkalmazásban megemlítik hogy ez a projekt adta meg a legelső ihletett a Mass Effect multiplayer magvalósításához, amit meg is valósítottak a harmadik részben. Bár hogy a BF-es PvP-től hogyan jutottak el a négy fős Co-Op-ig arra valószínűleg soha se fogjuk megkapni a választ.

De a remény hal meg utoljára, és ha a Bioware még tervez Mass Effect játékot kiadni akkor lehetséges hogy meg fogják próbálni még egyszer megvalósítani ezt a csodálatos projektet. Szerintem sokan örülnének neki.

1 hozzászólás to this post

%d bloggers like this: