Home Egyéb Befutott az utolsó ME3 előzetes.

Nos, elérkezett az idő, be fejeződött a Mass Effect 3 dübörgő Marketing gépezete. Ki jött az utolsó ME3 trailer, ami persze hozza a szín vonalat, DE(!) ha még toljátok a játékot akkor ne nagyon kockázatok ki képről képre. Nem értem a Bioware-t hogy miért Spoilerezik agyon az ME3-at a trailerekben. Nem kedves dolog…

Az előzetes attól még nagyon hangulatos, mindenféleképpen érdemes vetni rá egy pillantást. Az ME3 marketing gépezete persze nem fog megállni, ez csak a dobozos verzió utolsó előzetese. A különböző történet kiegészítő DLC-k már valószínűleg úton vannak.

Közben befutott egy érdekes adat arról hogy hogyan szerepel a Mass Effect 3 a kasszáknál, a számok egyenlőre csak az Egyesült Államokon belüli eladási adatokat tartalmazza, a legutóbbi mérés szerint majdnem 900 ezer darabot adtak el az első napon. Persze azóta jó pár nap eltelt szóval a végleges adat az tuti hogy jóval nagyobb lesz.
Az Európai eladási számokról egyenlőre csak annyit tudunk hogy az EA három és fél millió példányt szállított ki az üzletek polcaira. Egy valami biztos, hamarosan jöhet az újabb adag mert nem fognak sokáig porosodni a boltok polcain.

%d bloggers like this: