Home Egyéb Melléküldetések és felfedezések!

Mit az köztudott nincs Mass Effect melléküldetések nélkül a Mass Effect harmadik részében a melléküldetéseket nem mindig face to face kapjuk, hanem most, már az emberek beszélgetéséből is kaphatunk küldetéseket. Jobban megfogalmazva, ha hallunk valakit panaszkodni, hogy ez meg az nincsen, meg neki akkor ne menjünk tovább, mert az ilyen emberek adhatják a felfedezéses küldetéseket.

Erre egy példa: Valakik társaságban beszélgetnek és megemlítenek egy zászlót, hogy itt hagytuk el és nem tudunk visszamenni, mert a kaszások lerobbantanak minket az égről akkor a játék a hallottak alapján egy melléküldetést ad mely lehetővé teszi, hogy segítsünk rajtuk. Ez általában azt jelenti, hogy ki kell mennünk a kaszások által uralt egyik rendszerbe és alaposan végig kell szkennelni az űrt miközben a kaszások a hátsódban vannak.  Ha sikerül megszerezni a tárgyat és a kaszások nem ettek meg tízóraira, akkor visszavéve nekik a reputációd, személyiséged és a bankszámlád növelheted vele továbbá magát a háborús erőfeszítéseknek is jót tesz, mivel minél többet segítesz, annál többen gondolják úgy, hogy hé, csatlakozzunk ehhez a férfihez.

 

Felfedezések:
Nem csak a melléküldetések miatt kell kockáztatni a bőrünket, hanem a galaxis miatt is. Egyes  szektorok rendszereiben anomáliákban találhatóak hátramaradt kimentésre váró hajók,felszerelés vagy speciális, egységek melyek segíthetnek  a háborús törekvéseinkben. A felszerelés téma nagyon spoileres ezért nem szeretnénk, róla beszélni ugyanis a történethez részben kapcsolódik.

Továbbá szükséges megjegyezni azt is, hogy két kis rendszer között nézzük folyamatosan az üzemanyag szintet ugyanis nem minden szektorban van töltő állomás!  Ezért hangsúlyoznom kell, hogy alaposan nézzetek szét az adott rendszerben ugyanis találhattok olyan anomáliákat melyek  hajó roncsokat tartalmaznak és azok üzemanyagot. Ezáltal lehetővé teszik azt, hogy ne kelljen megszakítani az adott szektor felfedezését. De ismételten figyelmeztetek mindenkit, hogy a sok szkennelésből egyszerre kaszás üldözés lehet.

Mini küldetések:

Számos alkalommal láthatjuk, hogy valami vitás helyzet alakult ki mely megoldásra szorul és a játék által rád ruházott hatalommal befolyásolni tudod őket azzal, hogy valamelyik felet támogatod és megmondod a másik félnek, hogy neki van  igaza és az általános lelkes vagy dorgáló Shepard beszédet kapjuk, meg ami a reputációnkat növelheti és/vagy Paragon és Renegade pontokhoz vezethet.

Nagy melléküldetések:
Ezek általában levél vagy valakivel való beszélgetés útján kapjuk, amik kötődhetnek a múltad egyes részeihez vagy csak valami nagyon kényes szituációhoz, amit nem árt megoldani ugyanis támogatottság múlhat rajta!

 

A küldetések nagyjából egyszerűek, de nem veszélytelenek és néhol már unalmasak is lehetnek, de a galaxis megmentése már csak ilyen!

4 Hozzászólások to this post

%d bloggers like this: