Home Egyéb Mass Effect 3 Launch Trailer

A mai cikk ünnepélyes hangvételű lesz, ugyanis a mai ME világban történt eseményekhez az ünnepélyes hangnem dukál. Tisztelt egybegyűltek! Azért gyűltünk ma itt össze, hogy tanúja legyünk annak, amint a kedvenc trilógiánk harmadik és befejező része elindul világhódító útjára. Ez nem más, mint a MASS EFFECT 3 LAUNCH TRAILERE. Nem is szaporítom tovább szót, lássátok eme csodát:

Mindenkinek jó álkeresgélést kívánok, a szívbetegek vegyék be gyógyszerük. Köszöntem a figyelmet!

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

22 Hozzászólások to this post
  1. oooo nem tudom hol is kezdjem megint nagy bunyó lesz és nagyon komoly beszélgetések…
    és persze a sakkozás mert nem szeretnék hátra hagyni senkit van akit nem csipek annyira de ö is a csapatom tagja és amíg az és még utána is csak parancsra halhat meg de igazából még akkor se.

  2. Amúgy azon gondolkozok,hogy az ME 1-ben Ashel jöttem össze, az ME 2-ben meg Mirandával.És mindig azon vagyok,hogy „akivel kezdte,azzal fejezze be” de ebben az esetben ez nem jön be..szóval remélem lesz esély a másik kapcsolatra is,de ha nem akkor sem lesz világvége..:DD

  3. Sageros: Igen tudom,hogy mar szerepelt az egyik videoban,de az csak egy pillanat volt.Hat kivancsi leszek,hogy mi lesz belole az biztos.:D Amugy most akkor,hogy lesz ez a csapat dolog? En valasztom ki,hogy kik lesznek velem vagy alapbol azok lesznek csak velunk,akiket eddig szinte az osszes trailerben lattunk? Mert ha ugy lesz akkor sok mindenkinek nem fog tetszeni,mint pl nekem sem,mert az egyik kedvenc karakterem nem lesz ott mellettem.

%d bloggers like this: