Home Egyéb MASS EFFECT 3 ELŐRENDELŐK FIGYELEM!!!

Most kaptuk a hivatalos információt miszerint aki nálunk előrendelte a Mass Effect 3 bármelyik változatát azok Március 6 késő délután vagy ha nem érkezik meg hetedikén átvehetik személyesen is a Budapest VI. ker Hunyadi tér 1 szám alatt.

 

Akik A futár szolgálatot részesítik előnyben azoknak is jó hír, hogy ha a fenti hatodikán megérkezik akkor körülbelül 7-8-ra kiszállítják!

Hasonló cikkek
0 6229

0 2628

19 Hozzászólások to this post
 1. Na, ez egy jó hír, bár én a CD Galaxisnál rendeltem meg (ami azért jó, mert már 5-kén elvileg átvehetem az N7 gyűjtői kiadást). Mondjuk ami nekem nagyon nem világos azaz, hogy akkor hogy is van ez a Március 9 dolog? Mert ha ha már meg lesz 6-án a játék és csak 9-én lehet vele majd csak Európában játszani az egy csúnya húzás lenne, mert az még úgy-ahogy oké, hogyha 3 nappal később jelene meg, de az nagyon undorító lenne, ha kiderülne, hogy csak le vagyunk „tiltva” 3 napig. Bár igazából a rendszert mindig ki lehet játszani…

 2. Nem nincsen kötelezettsége a a cégeknek a kiadó és a Stúdió felé. Fordítva ők döntik el mikor adják ki. A CDgalaxis csakis sorrendben adják ki és ha nem vagy gyors akkor rá 3lsálsf tál.

  A játék kilencedikétől játszható bár kitudja. Lehet, hogy előbb is hozzá lehet majd férni ha jó fejek. Addig gyönyörködhetünk a dobozban 🙂

 3. Kicsit körbenéztem a neten és úgy tűnik több európai országban is zavar támadt az erőben, hogy mikor is érkezik a boltokba az európai verzió. Egyes országokban 7.-ét, máshol 8.-át írnak.

  Amire ebből következtetek az az, hogy a 9.-i dátum egyfajta „biztonsági” határidőt jelöl, azaz addig minden országba befut az árú. Ez számomra komoly bizakodásra ad okot. Lehet, hogy 6.-án már játszhatunk vele?

 4. Sajnos hivatalosan 9-e előtt nincs rá esély hogy elindítsuk a Mass Effect 3-at. Legutóbb a Kingdoms of Amalur: Reckoningot vettem meg dobozosan, amit szintén az Originen kellett aktiválni. A KoA: R hivatalosan Február 10-én jelent meg az európai országokban, így nálunk is. Nekem 9-én hozta a futár a játékot, beregeltem az Originen, telepítettem, majd indítottam volna! mikor kiabált a program, hogy az adott szoftver csak 2012.02.10. 00:00 órától indítható el leghamarabb.

  Szóval esélytelen, hogy március 9, 00:00 előtt elindítsuk majd a játékot alapjáraton. Beregelni belehet a kulcsot, meg fellehet telepíteni, de indításnál ugyanaz az időkorlátos ablak jönne csak elő, mint bármelyik Origint használó játék esetében is.

  @Darth Revan Mester: Szerintem nem pofátlan húzás, sőt még örüljünk neki, hogy 9-e előtt már kézhez kaphatjuk a játékot, mert ha 9-én érkezne be a boltokba, nem biztos, hogy az, aki futárral rendelte elő bárhonnan is, még pénteken megkapná és nem kellene a következő hétfőig várnia.

 5. Igen olvastam hogy valaki már le tudta digitálisan szedni de idő korlát van benne.
  De azért remélem nem 29-e 00:00 lesz a rajt mert akkor a péntek délután ki esik a game time-ból :S
  Ami pofátlanság kicsit hogy ha 6.-ára úgyis szállítanak miért kell 9.-ig várni :S Az amcsik már rég kitolják míg mi még csak a dobozt nézzük.

 6. @nightwolf: A március 9. 00:00 az nem szombat éjszaka, hanem a pénteki nap kezdete, szóval amint csütörtökből átlépünk a pénteki napba, már tolhatjuk a gamet, így a péntek délután semmiféleképpen nem eseik ki a gametimeból :).

  Az előbb meg pont azt magyaráztam, hogy nem pofátlanság, nem a megjelenés után kapják meg a futárral rendelők, hanem hamarabb, így nem kell egy teljes hétvégét várniuk, hogy játszhassanak. Ha ez a hivatalos eu-i megjelenés akkor ez, nem lehet vele mit kezdeni. Azt, hogy az EA miért az amerikai premier után három nappal engedi meg csak nekünk, hogy játsszuk a játékait csakis ők tudják. De megfigyelhető, hogy amcsiban mindig keddi, eu-ban mindig pénteki nap a játékaik megjelenésének dátuma.

 7. Ugyanez vonatkozik az XBOX és PS tulajdonosokra is? Nézegettem a neten, de amit találtam azokon csak a PC verziónál beszéltek az egyszeri kötelező aktiválásról, a többinél ilyen információt nem találtam (mondjuk Alliance Network miatt gyanítom ott is ugyanaz lehet a szitu).

 8. Amúgy koránt sem hiszem, hogy lehetetlen lenne 9-ke előtt játszani a játékkal. Ha jól emlékszem (és jól emlékszem) hasonló volt a helyzet a Dragon Age 2-vel (legalábbis mintha a Signiture Edition-nél is hasonló lett volna a helyzet), és bár nagyon zavart a dolog, de egyszerűen meg lehetett ezt a dolgot oldani: crack-el. Nekem a mai napig crackelve van a Dragon Age 2-őm, szóval ha elérhetővé válik valamilyen crack a játékhoz, akkor szerintem ki lehet játszani az „időkorlátozást”.

 9. Igen de a demo is úgy volt hogy feb 14. aztán csak este 19kor lehetett egyáltalán letölteni!
  Persze Crack-el megoldható minden…de ha már 17ezret kiadok érte nem akarok crackezni 🙂
  Mindegy úgyis meló van végig szóval gyorsan elmegy majd a hét 😀
  Addig is a 2-őt ki kell tolnom még a hétvégén 😀
  Bár kicsit félek mert 576-on rendeltem kaptam egy visszaigazolást azt azóta nagy a csend és arról se írnak hogy ott 6.-án átvehető lesz-e a cucc 😀

%d bloggers like this: