Home Egyéb Új Mass Effect 3 előzetesek.

Ez a hét is remekül kezdődik, mondhatni hogy a Mass Effect 3 marketing gépezete már lassan a végét járja. Ez onnan is látszik hogy a hétvégén jó pár előzetes és kép jelent meg a játékról. Láthatunk két Gameplay trailert és a tegnapi új The Walking Dead évad első premier epizódjának a reklám szünetébe leadtak egy új Mass Effect 3 Live Action előzetest, amiről később kiderült hogy már órákkal a „premier” előtt kiszivárgott a Youtube-ra. Ami persze nem gond, hiszen nagyon üt az új előzetes.

Mi előtt megnézitek a trailereket azért előtte figyelmeztetlek titeket, nem Spoileres. Csak pár játékbeli újításról van szó. A gond inkább az hogy ez a két gameplay trailer még hosszabbá teszi azt a hátra lévő 10 napot a játék megjelenéséig. De ezt leszámítva teljes mértékbe megéri megnézni őket! 😀

Az első videóba szerény csapatunk a Marson tevékenykedik ahol feltehetően először találkoznak a rossz szándékú Cerberus katonáival.

A második gameplay trailerbe az új Galaxy mapot és annak újításait mutatják be. Egy valami biztos, nyersanyag kutatás közben nem leszünk teljes biztonságban!

Az utolsó előzetes a kiszivárgott Live Action Trailer. Egyenlőre nem a legjobb minőségű, de így is élvezhető.

Öt új kép is megjelent az elmúlt napokban, az egyik képen közelebbről is szemügyre vehetjük a leendő DLC-s Prothean csapatársunkat is, bár a kép nagyon Spoileres, szóval csak óvatosan vele!

Hasonló cikkek
0 6276

0 2642

%d bloggers like this: