Home Egyéb A Mass Effect 3 teszi Hardcore-rá a Kinectet.

Michael Johnson a Kinect marketingfőnöke azt nyilatkozta hogy az emberek azért gondolják azt a Kinectről hogy a Hardcore videojáték piacban nincs haszna mert a megjelenésénél az volt az alap koncepció hogy az olyan emberekkel ismertessék meg a videojátékokat akiket addig nem foglalkoztatott a dolog, ezen belül is az Xbox360 megismertetésén/terjesztésén volt az alap hangsúly. Ezért van az hogy a Kinectre eddig szinte csak Casual címeket jelentettek meg. Volt itt táncolás, fitness és a rengeteg gyerekeknek készült játékról meg ne is beszéljünk.

„A legfőbb indok, amiért casual játékokkal indítottunk, az volt, hogy megmutassuk, az Xbox 360 mindenkinek szól. Olyan játékokat akartunk készíteni és kiadni, amikbe mindenki bele tudja vetni magát. De most már látható, hogy egyre több hardcore játék talál saját, egyedi felhasználási módokat a Kinectnek.”

Mr, Johnson mondta ezt aki szerint a Mass Effect 3 lesz az első játék ami a Hardcore fellegekbe emeli a Kinectet, köszönhetően hangvezérlésnek mind ezt úgy hogy nem fog erőltetettnek tűnni a dolog.

Mindenesetre érdekesnek tűnik a dolog, de nem a Mass Effect 3 lesz az a játék ami miatt a „Hardcore gamerek” venni fognak egy Kinectet.
Ha jobban megnézzük a Kinect tényleg kezd egyre jobban húzódni a Hardcore irányzat felé, a tavaly bejelentett Kinectes Fable, az új Ghost Recon ami támogatni fogja a Kinectes mozgást és hangvezérlést mind azt mutatják hogy tényleg van lehetőség ebben a kütyüben.

Hasonló cikkek
0 6206

0 2607

3 Hozzászólások to this post

%d bloggers like this: