Home Egyéb Mass Effect 3 Magyarországi Live Stream

 

Hát elérkeztünk arra a napra, hogy láthassuk a Mass Effect 3-at és annak 2 demó pályáját illetve magát a működő Multi-player játékmódot. Tervek szerint meg úgy általában a demók átlag este 18:00-19:00 között lesz nálunk elérhető az Originen.

Aki még nem használta az EA „csodálatos” Origin rendszerét annak itt egy tutorial, hogy mi képen is üzemel eme csoda.

 

Vigyázat
Kaszás invázió LIVE szimuláció várható az oldalon!

Ez annyit tesz, hogy akinek nincsen lehetősége arra, hogy kipróbálja, a demót az kövesse velünk ugyanis este 20:00-tól megközelítőleg Live streamet fogunk adni a Mass Effect 3-ról a Battlefield.hu TV támogatásával, és akik a kommentátori székben lesznek nem más, mint SIN bácsi a Battlefield.hu örök közvetítő kommentátora és IMP a főszerkesztő és a Battlefield.hu sztár macskája is jelen lesz. Továbbá egy Három nagyon érdekes és felemelő hír is napvilágot fog látni, úgy hogy nézzetek és ámuljatok!

Továbbá az egyszerű kommunikáció érdekében az OGC-vel együttműködve az OGC TS-en lehet majd a jövendőbeli Special Force tagoknak kommunikálni.

TS kliens letöltés
Csatlakozási Információ:
Server Adress: teamspeak.hu
NÉV: amit kitalálsz, de legyen benne az első csatlakozásig, hogy „ME.hu” hogy az ottani adminisztrátorok tudjanak adni kellő jogosultságot.

A szoba alja felé található, mint „Mass Effect 3 Multiplayer”

 

A közvetítés külön hírben lesz megemlítve.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

9 Hozzászólások to this post

%d bloggers like this: