Home Egyéb Mass Effect 3 kishírek

Ezúttal két kisebb hírt hoztam nektek a Mass Effect 3-ról:

Az első: nemrég megerősítést nyert, hogy készülj egy mobilos alkalmazás, ami szervesen kapcsolódik a Galaxy at Wars multiplayer rendszerhez, azonban nem tudni hogy játék lesz vagy egy más témájú applikáció. Azonban a hír korábban is felröppent már, akkor azt beszélték a mobilos alkalmazással stratégiai- és csillagászati térképeket tudunk nézegetni valamint hozzáférhetünk multis karaktereinkhez is, ha épp teszem azt el akarunk velük büszkélkedni ismerőseink előtt.

A második: Mike Gamble, a BioWare egyik producere nemrég egy interjúban nyilatkozott arról, hogy bizony míg egyeseket tökéletesen kielégít majd a Mass Effect 3 vége, mások fel is háborodhatnak rajta. „Az írói csapatunk arra törekedett, hogy a befejezés mindenki számára a legtökéletesebb és a legkielégítőbb legyen. Az persze még senki nem tudhatja előre, hogy a befejezést kedvelők vagy a befejezést utálók táborába fog tartozni, de mindenki mindenre választ fog kapni a fináléban, nem lesznek elvarratlan szálak vagy megmagyarázatlanul hagyott dolgok.” – nyilatkozta Mr. Gamble, aki még azt is hozzátette, hogy a játékos csak a Mass Effect 3-ban fogja megérezni igazán a döntései súlyát, még akár olyan döntésekét is, amiket korábban jelentékteleneknek vélhetett.

Hasonló cikkek
0 6231

0 2630

6 Hozzászólások to this post
  1. még az is számítani fog amikor a „pornépnek” segédkeztünk a citadellán meg az omegán? XD

    badness: ha a három tényleg ilyen nagy szabású lesz és belekalkulálod az me1 és me2 minőségi ugrását… stb. akkor szerintem márc.6-7 a kezedben fogsz tartani egy tökéletes játékot.
    Bocsáss meg az elfogultságomért, de egyszerűen nem tudok mást mondani a látottak és hallottak alapján (persze igazi véleményt majd csak a kijátszás után mondok)

    ja és ez a mobilos cucc konkrétan mire jó azt leszámítva, h nézegetheted mit kockultál előző este? (fogadjunk fizetős lesz… újabb lóbőr)

%d bloggers like this: