Home Egyéb Mass Effect 3 – Voice Casting Trailer

 

 

Elérkezett az idő, hogy megmutassák nekünk kik vannak a karakterek mögött. Számos ismerős arc vagyis hang fog visszaköszönni a hangszórókból, mint például az öreg Martin Sheen (Illusive Man), Seth Green(Joker),Tricha Hefler (E.D.I) Keith David (Admiral Anderson) és a sokak által a legjobb átéléssel szereplő színésznő Jennifer Hale (Female Shepard)

Továbbá új arcok is feltűnnek  mint Fredie Prinze Jr (James Vega), Ali Hillis (Dr. Liara T’soni) és most megállok egy kicsit ugyanis új karakter kerül bemutatásra Diana Allers aki az egyik új társunk lesz a játékban és a hangját Jessica Chobot adja hozzá.

Hasonló cikkek
0 6207

0 2608

23 Hozzászólások to this post
  1. Hmm. 9-e az péntek. Szerintem a következő hét első 3 napját kiveszem szabadságnak. Hogy is tudnék dolgozni, ha otthon vár a ME3?

    Egyébként tudja valaki, hogy ki az az új csaj, aki elvileg csapattárs?

    Ja és végre pár képkocka a női Shepard-ről. Éljen!

  2. i want this game… i want… I WANT. Létezik h ilyen jó lesz? Képes volt a bioware minden egyes részére odafigyelni és tényleg egy tökéletes befejezést kapunk? Hát nagyon remélem… a videók, a hírek és főleg az előző két játék után én bizakodom!

  3. barnez: Ezért is csodálkozom,hogy itt a videóban nincs benne pl Miranda Lawson (Yvonne Strahovski) .. mert én úgy tudtam/tudom,hogy Ő is benne lesz a játékban.
    És nagyon remélem,hogy velünk lesz,vagyis hogy kiválaszthatjuk őt is csapattársnak..mert Ő az egyik kedvencem a játékban.:)))

  4. Komolyan mondom, ennyire még semmilyen játékot nem vártam! Ömlesztik az anyagot, én meg lassan agyvérzés kapok, mert már darálnám a kaszásokat 😀
    A második könyv végénél járok, utána elolvasom a harmadikat és remélem pikk-pakk itt lesz az a március 9 :DDD

  5. Két hét a demo-ig, 38 a játékig. Én tuti leszedem a demot is. Meg még van 1-2 dlc a kettőből, amit csak az egyik karakteremmel vittem végig, azokat még meg kellene csinálnom!
    Úgy érzem magam, mint Cartman a South Parkban, mikor várta a Wii megjelenését. Legszívesebben én is lefagyasztanám magam 1 hónapra, és akkor nem kellene sokat várni!

%d bloggers like this: