Home Egyéb Mass Effect 3 demó információk

Néhány perccel e cikk írása előtt kiderültek a végleges részletek a Mass Effect 3 demójával kapcsolatban:

Megjelenési idő: február 14 ( a pontos időpont földrajzi helyzettől változhat, valószínűleg mi olyan éjfél környékén tudjuk majd letölteni)

Platformok: PC, Xbox 360 és PlayStation 3

Rendszerkövetelmény:

Minimum

1.8 Ghz-es, kétmagos AMD vagy Intel proci

1 GB memória XP-re;  2 GB Vistára és Win7-re

15 GB szabad hely a merevlemezen

256 MB-os videókártya PixelShader 3.0 támogatással

DirectX 9.0c August 2009 (mellékelve)

Ajánlott

2.4 Ghz-es, kétmagos AMD vagy Intel proci

2 GB memória XP-re;  4 GB Vistára és Win7-re

15 GB szabad hely a merevlemezen

ATi/AMD Radeon 4850 512 MB-os. NVidia GeForce 9800 GT 512 MB-os vagy jobb videókártya

DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

Tartalom: A demó két részből fog állni. A single player kampányban két helyszínt lesz lehetőségünk meglátogatni, az egyik a Föld a prológusban a másik pedig egy idegen világ, ahol Shepard segít a Kaszások ellen (nagy valószínűséggel a szalarián bolygó a krogan hercegnő megmentésével, a korábbi bemutatókból). A demó kampány hossza nagyjából 1,5-2 óra lesz. Nem lehet importálni a Mass Effect 2 mentéseket, tehát Shepardünk egy optimálisan beállított sablonnal indul, azonban mind a hat karakterosztály elérhető lesz, személyre szabhatjuk hősünk és ízlésünk szerint fejleszthetjük a képességeket is. Tartalmazni fogja a három játékmódot, amik az Action (harcorientált), Story (történetorientált, könnyített harc) és az RPG (szabad döntések, kemény harc) lennének.

A multiplayerben két pályát találunk, amik a „Slum” és a „Noveria” névre hallgatnak. A multiplayer csak a Battlefield 3-at birtokló Early Accesseseknek lesz elérhető a demó megjelenése napján, a többieknek várniuk kell február 17-ig. A demó multiplayer szerverek március 5-ig futnak majd.

A játékhoz szükség lesz az Origin kliens telepítésére, azon keresztül tölthető le.

Hasonló cikkek
0 6229

0 2628

15 Hozzászólások to this post
 1. nem is olyan vészes,úgy látszik tényleg nem túloztak grafikailag 😀 várom a 3-at,mostanában lettem nagy ME rajongó,emlékszem,amikor 2 évvel ezelőtt xboxra megkaptam 1-2 napra a mass effect 😀 akkor nem is tudtam hogy igazán mit is kell csinálni xD

 2. Ha ez lesz a végleges játék gépigénye is, akkor elvileg szinte ugyan az lesz, mint a 2. részéé.

  Az pedig maximum grafikán megy…
  Remélem tényleg ilyen jól optimalizálnak a srácok, bár az első rész után is így aggódtam, hogy menni fog-e a második rész, vagy nem.

  Demóból szerintem csak a multit fogom majd kipróbálni, nem akarok single részből túl sok dolgot lelőni, bár mivel angol felirattal lesz a végleges is, így majdnem mindegy…

  De a demót mindenképpen kipróbálom, csak még az is egy hónap majdnem…

 3. Távol álljon tőlem , hogy megkérdőjelezem a hitelességeteket de biztos hogy pontosak a gépigények? Úgy értem azt elhiszem hogy a minimum gépigény változatlan mondták is ha ment a 2 a 3 is fog de hogy az ajánlott 2,4 proci kisebb mint a 2 rész 2,6-osa…
  Bárvégül is a me 2 is jobban futott mint az me 1 még ha nagyobb is a 2 gépigénye

 4. Valaki aggódott a gépigény miatt?
  A Mass Effect 2 tulajdonképpen az Unreal Engine 3 erősen módosított változatát használja grafikus környezetként.

  Annak meg az egyik legjellemzőbb vonása, hogy akár még egy számológépen is elfut szinte… (na, jó, nem, de értitek, hogy mit akarok vele mondani 🙂 )

 5. Elég sokan siratjátok a magyar feliratot, pedig elég sok hibát, félrefordítást lehetett benne találni. Mondjuk a me.hu-s dlc feliratok jók voltak ez tény, de az eredeti ME2 magyarításon nagyon érzett, hogy azért annyira nem mélyedtek el a dologban.

%d bloggers like this: