Home Egyéb Mass Effect 3 Kingdoms of Amalur: Reckoning bónuszok

A szintén nemsokára az EA gondozásában megjelenő Kingdoms of Amalur: Reckoning játékkal kapcsolatos bónuszokat mutatjuk be mai cikkünkben.

Az első ilyen felszerelési tárgy egy páncél és a Reckoner Knight Armor névre hallgat, megszerzéséhez játszanunk kell a január 17-én megjelentő Kingdoms of Amalur demóval, cserébe feloldhatjuk ezt a bónusz tárgyat a Mass Effect 3 demóban.

A következő cucc a Chakram Launcher fegyver, amihez szintén játszanunk kell a Kingdoms of Amalur demóval.

Az utolsó bónusz pedig a Kingdoms of Amalurhoz való, egész pontosan egy omniblade tőrről van szó. Megszerzéséhez játszanunk kell a Mass Effect 3 szintén megjelenés előtt álló demójával.

És a január 17-es Kingdoms of Amalur demóból talán az ME 3 demó megjelenési idejére is következtethetünk…

Hasonló cikkek
0 6276

0 2642

8 Hozzászólások to this post
  1. Ha jól értelmezem akkor ez egy MMORPG lesz? Ha igen, akkor az EA szerintem az SWTOR-al pont elvágta a Kingdoms of Amalur: Reckoning összes lehetőségét, és nagy rá az esély, hogy egy fél éven belül freemium game lesz. SWTOR azért jó, mert MMO, Star Wars és BioWare, és ez a 3 együtt nagyot üt, de a Kingdoms of Amalur nekem csak egy fantasy MMOnak tűnik a sok közül, amit szerintem az emberek már unnak, egyedül a WoW-ra tudom azt mondani, hogy tényleg sok profitot termel ebben a kategóriában, havídíjas formában. Gratulálok EA!

%d bloggers like this: