Home Egyéb (Frissítve!) Dragon Age CGI film?

AGÁR!!!!

Kellemes péntek délutánt mindenkinek!! Ma egy érdekes hírt olvastam az egyik Facebook csoportban. Az ázsiaiak nem bírták megállni azt, hogy csináljanak maguknak egy Dragon Age filmet. Igen jól olvassátok lesz egy DAO film aminek az eredeti címe  ドラゴンエイジ-ブラッドメイジの聖戦 vagyis Dragon Age: A vérmágusok szent háborúja. A filmről annyit, hogy nem a megszokott rajzolt világot fogunk látni hanem egy 100%-ban CGI technológiával készült filmet. A történetről nem sokat sikerült kihámozni de egy későbbi frissítésben igyekszünk erről is írni de azt eddig „sikerült” megfejteni, hogy egy
A történetről :
Cassandra, a világot irányító Chantry-k egy kiváló lovagja. Egy éjjel egy börtönből szabadult lánytól megtud egy szörnyű dolgot. Egy, a Chanrty-t érintő összeesküvésről melyet gonosz varázslók, blood mage-ek eszeltek ki. Cassandra mesterét Byront megtámadják és megölik. Cassandra végez velük, de a szálakat mozgató személy kilétét nem tudja meg. Másrészről pedig a helyszínen véletlenül jelen volt egy varázslót, Garian akit az összeesküvés résztvevőjének állítják be.  Ezzel a Knight Commander és az általa vezetett lovagság célpontjává válik, de együtt elmenekülnek . A rejtélyt kibogozó Cassandra és Garian, akik gyűlölik a blood mage-eket, végül belevetik magukat a Chantry sorsát kockára tevő hatalmas keresztes háborúba.”

Ebből is feltételezhető, hogy egy nagyobb konfrontáció tanúi leszünk mely a mágusok köre az egyház és a vérmágusok között fog lezajlani.
Megjelenési dátum: 2012.02.11
Magyarországon nem valószínű, hogy kapható lesz.

Frissítés (Mukridzsin által): A Dragon Age – Dawn of the Seeker animációs filmet a  FUNimation Entertainment tulajdonában lévő  TO Interactive család készíti.

TO Interactive stúdiót Takeichi Honda alapította 2003-ban, ami kezdetben kis létszámmal működött Tokióban, de az évek múlásával nemzetközi céggé nőtte ki magát. A TO Interactive-nak Napjainkban már nem csak Tokióba székel, hanem megtalálható Los Angeles (USA), Szentpétervár (Oroszország), Szöul (Korea) és Szingapúrban (Szingapúri Köztársaság) is.

Mára már nem csak animációk elkészítésével foglalatoskodnak, hanem filmgyártással, weblap tervezéssel és még kiadói feladatokat is ellátnak.

Pár korábbi munkáik: FREEZING és a STRAIT JACKET animék ill. Nuclear Children
-Chernobyl and Fukushima-
és a Men’s Egg – Summer Beat filmek. Jelenleg a Dragon Age – Dawn of the Seeker mellett a MASS EFFECT animációs filmen is dolgoznak, ami nyáron fok megjelenni.

A Dragon Age – Dawn of the Seeker hivatalos oldala: http://www.dragonagemovie.jp/


Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

6 Hozzászólások to this post
  1. Kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből. Mindazonáltal én aggódok mert hiába szeretem az animéket is, de tudom hogy lényeges különbségek vannak a nyugati és a japán fantasy-k ábrázolásmódja között, Nem biztos hogy jót tenne a Dragon Age franchise-nak ha a főhősök Devil May Cry szintű kaszabolásba kezdenének.

%d bloggers like this: