Home Egyéb Mass Effect: Portya – képregény magyarul

Ahogy ígértem, itt a következő fordítás, ezúttal a Mass Effect: Incursion című képregényt hoztam el nektek magyarul. A képregény a Mass Effect 2 előtt játszódik, egy kis bevezető a második rész cselekményszálába. Jó szórakozást hozzá, pozitív és negatív kritikákat egyaránt meghallgatok! 😉

A képregény .zip fájlba van csomagolva, megtekintéséhez nem szükséges semmi egyéb szoftver mint az operációs rendszered beépített képnézegetője. (VIGYÁZAT, NAGY FELBONTÁS 🙂 ) A fordítás Blasto munkája.

LETÖLTÉS: [download id=”10″]

Hasonló cikkek
0 6254

0 2638

15 Hozzászólások to this post
  1. Ez nekem már megvan a mike (sg fórum) féle fordításban. A kivizsgálás megvan ha igény van rá akkor feltöltöm valahova, és akkor nem kell megint lefordítani. Egyébként köszönjük a munkádat, jó hogy van valaki aki foglakozik ezekkel.

  2. Elolvastam jó a fordítás, én néhány részt kicsit máshogy fordítottam volna, de ez egyéni ízlés dolga. Viszont tetszett, hogy a „Nobody screws with Aria!” szöveget játékhoz hűen fordítottad 😀
    Viszont a 2. és az 5-6-7. oldal alsó felén más a szín, eltorzult. Lehet hogy valami gáz a letöltéssel?

    Egyébként lefordítottam az Invasion 2. részét is, ha kell, szólj.

  3. Nagyon jók lettek ezek a munkák, csak így tovább. Nem-e lehetne ezeket a képregényeket feltölteni egy helyre, hogy lássuk mennyi remek fordítás készült és tudjuk mennyi regényt olvashatunk el szeretett nyelvünkön?

    Ha van ilyen hely akkor bocs a helyfoglalásért.

%d bloggers like this: